McDonald's testuje dvě novinky

Americký řetězec restaurací s rychlým občerstvením McDonald's Corp. bude v několika provozovnách v Německu a USA testovat dvě novinky.

V Německu chce začít nabízet roznášení jídel ke stolu a v USA si pak zákazníci budou moci objednat snídaňové menu po celý den. Vyplývá to z dnešních oznámení firmy.

Návštěvníci německé restaurace firmy na letišti ve Frankfurtu se nově budou moci nechat obsloužit u stolu. Objednávku budou moci učinit u přepážky, v digitálním kiosku nebo u číšníka s tabletem a jídlo jim bude doneseno ke stolu. "To je pro McDonald's úplnou novinkou," řekl šéf vývoje a inovací v restauracích pro Německo Thomas Brand v časopise firmy. Restaurace na frankfurtském letišti je největší restaurací firmy v zemi s více než 500 místy k sezení a byla nyní znovu otevřena po renovaci.

V některých restauracích v americkém San Diegu si pak budou moci od příštího měsíce zákazníci objednat snídani po celý den. Firma se tak podle svého prohlášení snaží vyjít vstříc zákazníkům, kteří rádi snídají mimo obvyklou dobu nabídky snídaní. V nabídce však budou jen některé snídaňové sendviče. V současnosti nabízí McDonald's snídaně ve svých restauracích do 10:30.

 

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info