Místo vzdělávání - Biofarma

Rozsah, způsoby financování a profesionální úroveň vzdělávacích aktivit na ekologických farmách je v různých zemích EU velmi odlišná.   

Zatímco v Německu, Velké Británii nebo Rakousku jsou struktury více méně vytvořeny, v ostatních zemích zůstává tato oblast vzdělávání zatím nerozvinutá. 

Hlavním cílem projektu je ukázat společné i odlišné aspekty v této oblasti v zúčastněných zemích a zjistit, které vzdělávací struktury a zkušenosti by mohly být přeneseny do ostatních zemí. Partnerské návštěvy by měly sloužit jako způsob identifikace příkladů dobré praxe a způsobů financování vzdělávacích aktivit na ekologických farmách. 

Projekt se snaží identifikovat metodiky a přístupy využívané ke vzdělávání na biofarmách, které jsou schopny cílovým skupinám zprostředkovávat principy ekologického zemědělství. Projekt se také pokusí vytvořit koncept vzdělávacího programu využitelný na biofarmách. 

Na projektu se podílí šest partnerů z pěti členských zemí EU – České republiky (Živý venkov), Německa, Dánska, Velké Británie a Polska. 

 Bio_Farm_leaflet_ENG.pdf (2,60 MB)

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info