Akreditační řízení pro privátní poradce v oblasti lesnictví v roce 2015 – 13. kolo

Ministerstvo zemědělství a Ústav zemědělské ekonomiky a informací (ÚZEI) vyhlašují na základě „Směrnice Ministerstva zemědělství č.j. 214610/2012-MZE-17013 ze dne 12. 2. 2013 o akreditaci poradců a jejich vedení v Registru poradců akreditovaných Ministerstvem zemědělství“ (dále Směrnice) akreditační řízení pro privátní poradce v oblasti lesnictví.

Průběh akreditačního řízení:

  1. Příjem přihlášek – od 29. dubna 2015 do 13. května 2015.Přihlášky (příloha 1) zasílejte pouze poštou nebo doručte osobně na adresu: ÚZEI, odbor poradenství a vzdělávání, Mánesova 75, 120 00 Praha 2 – Vinohrady (s datem razítka podatelny ÚZEI nebo převzetí nejpozději 13. 5. 2015).
  2. Informaceo zařazení do akreditačního řízení bude žadatelům zaslána elektronickou poštou do 15. května 2015.
  3. Akreditační projekt - součástí akreditačního řízení je povinnost vypracovat akreditační projekt podle stanovené metodiky (příloha 2), na schválené téma, vztahující se ke zvolené oblasti akreditace „lesnictví“. Téma a název projektu je nutné před podáním přihlášky k akreditaci konzultovat s Martinem Polívkou, DIS. (telefon 490 522 236 nebo Polivka.Martin@uhul.cz). Správce Registru žadatelům o akreditaci potvrdí téma i název projektu mailem po obdržení přihlášky. Žadatel doručí vypracovaný projekt do 29. května 2015 Správci Registru, který zajistí jeho posouzení dvěma oponenty.
  4. Obhajoba akreditačního projektu se uskuteční před akreditační komisí Ministerstva zemědělství v Ústavu zemědělské ekonomiky a informací v Praze v termínu 24.6. -25. 6. 2015 – termín bude upřesněn. Po úspěšném absolvování akreditačního řízení bude poradci akreditovaná oblast zapsána do Registru a poradce obdrží certifikát s vyznačením oblasti lesnictví.

Výtah ze Směrnice:

Článek 4Kvalifikační požadavky na vstup do akreditačního řízení

Oblast lesnictví

(5) Ukončené vysokoškolské vzdělání v doktorském, magisterském, bakalářském studijním programu lesnického směru nebo ukončené vyšší odborné vzdělání lesnického směru a ke dni podání přihlášky nejméně tři roky prokázané praxe v lesnictví. Uznána bude praxe po ukončení požadovaného vzdělání, nebo

(6) Střední odborné lesnické vzdělání s maturitní zkouškou a ke dni podání přihlášky nejméně tři roky prokázané praxe v lesnictví. Uznaná bude praxe po ukončení požadovaného vzdělání, (8) Délku praxe podle odstavců 5 až 6 tohoto článku potvrzuje zaměstnavatel žadatele. Osoba samostatně výdělečně činná dokládá praxi živnostenským oprávněním se vztahem k oblasti lesnictví.

Plné znění Směrnice na adrese: http://portal.mze.cz/public/web/mze/poradenstvi-a-vyzkum/poradenstvi/koncepce-a-strategie/

Přihlášku nelze zaslat elektronicky. K přihlášce je nutno doložit doklad o úhradě akreditačního poplatku.

Přílohy

Přihláška (DOC, 119 KB)

Metodika (DOCX, 32 KB)

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info