Výroba piva jede v Lobči naplno, ročně zde uvaří kolem 2000 hl
14.09.2015 | ČTK
Výroba piva jede v obnoveném pivovaru v Lobči na Mělnicku naplno, ročně zde uvaří kolem 2000 hektolitrů piva, což je maximální kapacita pivovaru. Opravy a investice do technologií dosud stály zhruba 20 milionů korun, většina pochází z grantů a dotací. "Pro nás je ale tou největší hodnotou, že jsme zachránili tuto památku, to se penězi vyčíslit nedá," řekl ČTK majitel pivovaru Pavel Prouza.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Studené počasí těchto dnů by mělo ovoce poškodit jen lokálně, míní odbornice (19.04.2024)
- Přednáška o precizním zemědělství v rámci Dětské zemědělské akademie (19.04.2024)
- Izrael před svátky zmařil pokus o propašování 130.000 vajec ze Západního břehu (19.04.2024)
- Výhodnějšími podmínkami v programu LIFE motivujeme zájemce. Nově jde na přípravu a spolufinancování projektů rekordních 100 milionů (19.04.2024)
- PGRLF otevře 18. kolo programu Investiční úvěry Zemědělec (19.04.2024)