Ministr financí Andrej Babiš a primátor statutárního města Brna Petr Vokřál navštívili ZETOR TRACTORS a.s.

Brno, 16. září 2016 – Ministr financí Andrej Babiš a primátor statutárního města Brno Petr Vokřál s dalšími hosty zavítali do společnosti ZETOR TRACTORS a.s. V rámci návštěvy si prohlédli výrobu traktorů a byli obeznámeni s vizí a budoucností značky ZETOR, kterou reprezentuje designový koncept ZETOR by Pininfarina nebo prototyp tříválcového traktoru. Návštěva se konala u příležitosti oslav 70. výročí značky ZETOR.

„Daří se nám nezvyšovat daňové zatížení společností v ČR. Finanční prostředky tak zůstávají ve firmách, které je mohou investovat do svého rozvoje a do zaměstnanců. Jsem rád, že ZETOR je toho důkazem,“ řekl Andrej Babiš při své návštěvě ZETOR TRACTORS a.s.

Margaréta Víghová, ředitelka Úseku korporátní komunikace k tomu dodala: „Společnost ZETOR TRACTORS a.s. vnímá potřeby zákazníků, proto každoročně navyšujeme prostředky plynoucí do inovací produktů. Důkazem jsou novinky, které pravidelně představujeme, ať už se jedná o rozšiřování a modernizování produktového portfolia nebo představení designové budoucnosti traktorů ZETOR.“

Hosté se během své návštěvy v ZETOR TRACTORS a.s. stihli seznámit se zázemím společnosti, jejím vývojem a také plány do budoucna. První kroky delegace vedly do prostor ZETOR GALLERY, kde si prohlédli celé produktové portfolio ZETORU a pan ministr se s panem primátorem podepsali do pamětní knihy. Hosté nahlédli také do výrobních prostor, logistické haly, která byla vybudována na začátku letošního roku, a do technických dílen.

Bylo nám ctí přivítat v Brně tak vzácnou návštěvu a ukázat jí, jaké má naše značka zázemí. V letošním roce šlo již o několikátou návštěvu významného představitele české vlády, nebo jiných významných osobností. Velice nás jejich zájem o značku těší a jsme poctěni, že jsme hosty mohli přivítat v období, kdy oslavujeme 70 let existence značky ZETOR.“

O společnosti ZETOR TRACTORS a.s.

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. je výrobcem traktorů ZETOR. Vlastníkem společnosti je od roku 2002 slovenská společnost HTC holding a.s. Výrobní kapacita je soustředěna v Brně-Líšni a v současnosti společnost zaměstnává přes 700 lidí. V zahraničí je ZETOR zastoupen pěti dceřinými společnostmi (afilacemi) ve Velké Británii, Francii, Německu, Polsku a v Severní Americe. Z celkové produkce jde 85 % na export. Vedle ČR a SK patří mezi tradiční trhy Polsko, Litva, Irsko, Německo, Velká Británie, Francie, USA, Bulharsko a další.

V letošním roce slaví značka ZETOR 70 let od svého vzniku. Za dobu své existence prodala více než 1,3 milionu traktorů do 136 zemí světa. Zákazníkům ZETOR nabízí ideální poměr kvality a ceny produktů. Díky vlastnímu výrobnímu a vývojovému centru v Brně jsou traktory neustále inovovány, a poskytují tak zákazníkům tu nejlepší kombinaci síly a výkonu motoru, jednoduchého účelného provedení a vynikající provozní efektivity. Portfolio značky ZETOR v současné době zahrnuje čtyři modelové řady traktorů (MAJOR, PROXIMA, FORTERRA a CRYSTAL), plánuje se rozšíření na šest modelových řad. V roce 2015 představil ZETOR TRACTORS a.s. designový koncept ZETOR by Pininfarina, který bude postupně aplikován na všechny modelové řady. Kromě traktorů společnost vyrábí a prodává také samostatné motory a traktorové komponenty. V nabídce jsou mj. dvě řady čelních nakladačů ZETOR SYSTEM a originální oleje značky ZETOR. ZETOR poskytuje také služby v oblasti servisu a prodeje náhradních dílů a je schopný zajistit dodání žádaných komponentů po celém světě.

Podrobnější informace o značce ZETOR a jejích produktech naleznete na:

Sledujte ZETOR TRACTORS také na sociálních sítích:

Kontakt pro další informace:

Alexandr Kuchař, ZETOR TRACTORS a.s., mob.: +420 739 327 983, e-mail: akuchar@zetor.com

Šárka Štočková, AMI Communications, tel.: +420 234 124 112, mob.: +420 724 518 026, e-mail: sarka.stockova@amic.cz

 

 

Tisk

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info