ZETOR na polské AGRO SHOW prezentoval své stroje

Bednary, 27. 9. 2016 – V pátek 23. září se konal v pořadí již 18. ročník mezinárodního veletrhu AGRO SHOW. Ve městě Bednary v Polsku se během čtyř dnů sešli fanoušci zemědělské techniky, kteří měli možnost si prohlédnout celou škálu zemědělských produktů a služeb. Na jednom z největších festivalů tohoto typu v Evropě nechyběl ani stánek značky ZETOR. Ten se na ploše přes 1250 m2 prezentoval deseti traktory.

„AGRO SHOW je jednou z nejdůležitějších události v oblasti prezentování zemědělské techniky v Polsku a Evropě. Pro ZETOR nabízí unikátní možnost, jak ukázat jak své stroje, tak například i finanční nástroje podporující podnikání farmářů,“ říká Arkadiusz Fülek, prezident ZETOR POLSKA Sp. o.o.

Přes 800 vystavovatelů z celého světa vystavovalo na ploše o rozloze kolem 150 tisíc m2 svá nejnovější a nejmodernější zařízení. Stánek společnosti ZETOR TRACTORS a.s. se nesl v duchu 70. výročí založení značky ZETOR a kromě jiného pokračoval i v propagaci akce Vynalézavý farmář.

Celkem 1250 m2 zabrala plocha k představení traktorů ZETOR z řad MAJOR, PROXIMA, FORTERRA a CRYSTAL. Z této podívané byla pro návštěvníky největším lákadlem demonstrace traktoru ZETOR FORTERRA 140 HD s emisním řešením STAGE IV, který je zároveň přihlášen do evropské prestižní soutěže Tractor of the year 2017 (TOTY). Uvedený stroj již postoupil do finálového kola mezi 7 nejlepších strojů. Vyhlášení vítěze proběhne v listopadu.

Výstava v Bednárech je pro značku důležitá nejenom z pohledu prezentace strojů a novinek směrem k zákazníkům, ale i díky možnosti získat zpětnou vazbu od farmářů a zemědělců. Přání a komentáře zákazníků jsou pro nás důležité, přizpůsobujeme jim budoucí vývoj a modernizaci traktorů. Naším cílem je uvádět na trh produkty, které pomáhají svým uživatelům a přinášejí jim přesně to, co potřebují,“ dodává Margaréta Víghová, ředitelka Úseku korporátní komunikace ZETOR TRACTORS a.s.

Na stánku ZETOR byli mimo jiné přítomni také obchodní zástupci dealerů značky, mezi které patří Kunert Poladowo, Agroma Sepolno a Inter-Vax.

Na výstavě sehrál traktor ZETOR ještě jednu významnou úlohu. Proběhlo zde vyhlášení 14. ročníku celostátní polské soutěže o „Bezpečnou farmu“. Cílem soutěže je podpořit bezpečnost práce v zemědělství a motivovat zemědělce, aby tomuto tématu věnovali pozornost. Vítězná farma Alice a Krzysztofa Spychalskich z městečka Pikutkowo z Kujavsko-pomořského vojvodství si odvezla hlavní cenu traktor MAJOR 80.

„Bylo nám ctí, že traktor ZETOR byl v letošním roce hlavní cenou v tak důležité soutěži, která podporuje bezpečnost na farmách. Každý rok dochází k řadě vážných nehod nevyjímaje děti, dospělé a zvířata. Vše, co by mělo pomoci minimalizovat tato rizika, si zaslouží naši pozornost a nejvyšší ocenění. Farma rodiny Spychalskich si své vítězství zasloužila. Gratulujeme jim a přejeme jim, aby se nový MAJOR stal pro ně věrným pomocníkem, který nemalou měrou přispěje k dalšímu rozvoji farmy," říká Arkadiusz Fułek, prezident ZETOR POLSKA Sp. o.o.

O společnosti ZETOR POLSKA Sp. z o.o.

Společnost ZETOR POLSKA Sp. z. o.o. působí na polském trhu od roku 1995. Jedná se o dceřinou společnost ZETOR TRACTORS a.s. jejímiž hlavními úkoly jsou věnovat se prodeji produktů značky ZETOR, rozvíjet dealerskou síť na území Polska a zajišťovat  služby v oblasti servisu a dodávek náhradních dílů. Za svou historii prodala společnost desítky tisíc strojů a dlouhodobě se řadí mezi přední prodejce traktorů v Polsku. Stroje jsou polskými zemědělci oceňovány pro svou sílu, odolnost a efektivitu.

O společnosti ZETOR TRACTORS a.s.

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. je výrobcem traktorů ZETOR. Vlastníkem společnosti je od roku 2002 slovenská společnost HTC holding a.s. Výrobní kapacita je soustředěna v Brně-Líšni a v současnosti společnost zaměstnává přes 700 lidí. V zahraničí je ZETOR zastoupen pěti dceřinými společnostmi (afilacemi) ve Velké Británii, Francii, Německu, Polsku a v Severní Americe. Z celkové produkce jde 85 % na export. Vedle ČR a SK patří mezi tradiční trhy Polsko, Litva, Irsko, Německo, Velká Británie, Francie, USA, Bulharsko a další.

V letošním roce slaví značka ZETOR 70 let od svého vzniku. Za dobu své existence prodala více než 1,3 milionu traktorů do 136 zemí světa. Zákazníkům ZETOR nabízí ideální poměr kvality a ceny produktů. Díky vlastnímu výrobnímu a vývojovému centru v Brně jsou traktory neustále inovovány, a poskytují tak zákazníkům tu nejlepší kombinaci síly a výkonu motoru, jednoduchého účelného provedení a vynikající provozní efektivity. Portfolio značky ZETOR v současné době zahrnuje čtyři modelové řady traktorů (MAJOR, PROXIMA, FORTERRA a CRYSTAL), plánuje se rozšíření na šest modelových řad. V roce 2015 představil ZETOR TRACTORS a.s. designový koncept ZETOR by Pininfarina, který bude postupně aplikován na všechny modelové řady. Kromě traktorů společnost vyrábí a prodává také samostatné motory a traktorové komponenty. V nabídce jsou mj. dvě řady čelních nakladačů ZETOR SYSTEM a originální oleje značky ZETOR. ZETOR poskytuje také služby v oblasti servisu a prodeje náhradních dílů a je schopný zajistit dodání žádaných komponentů po celém světě.

Podrobnější informace o značce ZETOR a jejích produktech naleznete na:

http://www.zetor.cz

www.zetorbypininfarina.cz

www.zetor70.cz

Sledujte ZETOR TRACTORS také na sociálních sítích:

Facebook: https://www.facebook.com/zetor/?fref=ts

Twitter: https://twitter.com/zetortractors

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/zetor-tractors-a-s-

Kontakt pro další informace:

Alexandr Kuchař, ZETOR TRACTORS a.s., mob.: +420 739 327 983, e-mail: akuchar@zetor.com

Šárka Štočková, AMI Communications, tel.: +420 234 124 112, mob.: +420 724 518 026, e-mail: sarka.stockova@amic.cz

 

 

Tisk

ZETOR 1
ZETOR 1
ZETOR 2
ZETOR 2
ZETOR 3
ZETOR 3
ZETOR 4
ZETOR 4
ZETOR 5
ZETOR 5
 

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info