ÚKZÚZ zahájil vydávání potvrzení o výměrách ovocných kultur pro žádosti o dotace související s jarními mrazy
25.11.2016 | ÚKZÚZ
Tisková zpráva – ÚKZÚZ, Oddělení trvalých kultur přijímá žádosti o potvrzení za účelem prokázání výměr pro potřeby žádosti o podporu v rámci dotačního programu „Zmírnění škod způsobených jarními mrazy na ovocných kulturách v dubnu 2016“.
Potvrzení je vydáváno na základě „Zásad, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací na zmírnění škod způsobených jarními mrazy na ovocných kulturách v dubnu 2016“.
Potvrzení budou vystavována v období od 28. 11. 2016 do 9. 12. 2016 pověřenými pracovníky Oddělení trvalých kultur na základě žádosti, která může být zaslána elektronickou poštou, osobně, poštou nebo prostřednictvím datové schránky. Pro podání žádosti není stanoven formulář, žádost musí obsahovat kontaktní údaje žadatele, odkaz na zmíněný dotační titul a IČ žadatele.
Žádost je vhodné zaslat do 7. 12. 2016 z důvodu dostatečného časového prostoru na vystavení potvrzení.
Bližší informace v části webu ÚKZÚZ - Trvalé kultury - Registrace - Registrace sadů: http://eagri.cz/public/web/file/506574/Dotace_mrazy_2016.pdf
Další články v kategorii
- Ceny potravin v roce 2026: Levné máslo a brambory, zdraží káva či kakao (26.12.2025)
- Pivovar Strakonice prodal meziročně více piva, letos investoval i do automatizace chlazení (25.12.2025)
- ČSÚ: Živý kapr letos stojí 126,23 koruny za kilogram, mírně víc než loni (24.12.2025)
- Udělejme z krmení zvěře vánoční zvyk, který opravdu pomůže (23.12.2025)
- Vláda souhlasí se záměrem obnovit daňové zvýhodnění vína, zákon připraví vlastní (23.12.2025)
- Čína zavádí vysoká cla na mléčné výrobky z EU, podle Bruselu neoprávněně (23.12.2025)
- Proč jedle neopadá a smrk je historicky králem českých Vánoc? (23.12.2025)
- Mýty italské kuchyně. Historik bourá legendy o ikonických pokrmech, čelí výhrůžkám (23.12.2025)
- Pavel Vacek: Kapr je jednička, sváteční polévky střídáme (23.12.2025)
- Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti masné konzervy z dovozu falšované sníženým obsahem masa a s nedeklarovaným alergenem (23.12.2025)

Tweet



