Souhrn událostí uplynulého dne – 20.12. 2016

Lesům ČR klesne hrubý zisk letos na 4,6 mld.Kč, odhaduje ředitel

Hrubý zisk státních Lesů ČR letos klesne meziročně o 28 procent na 4,6 až 4,7 miliardy korun. Loni činil 6,49 miliardy korun, šlo o jeden z nejlepších výsledků podniku. Dnes to novinářům řekl generální ředitel podniku Daniel Szórád.

ZETOR patří mezi ikony českého průmyslu. Za implementaci ISO norem získal Certifikát výjimečnosti

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. poprvé v historii obdržela Certifikát výjimečnosti a zařadila se tak mezi ikony českého průmyslu. Certifikát výjimečnosti byl ZETORU udělen za úspěšné zavedení kombinace tří systémů řízení, a to kvality, životního prostředí a hospodaření s energiemi.

Test šumivých vín: moravské a české sekty jsou kvalitní

Doba přeje bublinkám, a to nejen laciným perlivým vínům, ale i kvalitnějším sektům. Spotřeba šumivých vín v Česku roste a přibývá tuzemských vinařů, kteří sekty přidávají do své nabídky. Vyrábějí je klasickou metodou druhotného kvašení v lahvi. A nedělají to vůbec špatně, ukázal test MF DNES.

 ÚKZÚZ stále nachází nedostatky ve vystavovaných rostlinolékařských pasech

Při kontrolách prováděných inspektory ÚKZÚZ jsou opakovaně zjišťovány přetrvávající nedostatky, týkající se předepsaných náležitostí vystavovaných rostlinolékařských pasů. Tyto nedostatky mohou vést až k odebrání oprávnění k jejich vystavování.

 

Úplné texty zpráv a další události včerejšího dne naleznete zde.

 

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info