AFP: Šampaňské začíná vhodně doplňovat celý jídelníček
29.12.2016 | ČTK
Šampaňské, často podávané k dezertu nebo jako aperitiv, se stále častěji snoubí s hlavním jídlem a svými bublinkami doplňuje rybu, maso a sýr. Tato tendence je zatím málo patrná, ale již láká některé přední šéfkuchaře, píše agentura AFP.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Češi stále vyráží na nákupy do Polska. Nejčastěji kvůli cenám a větší nabídce (24.04.2024)
- El Nino a změna klimatu letos zřejmě přinesou do tropů extrémy horka i vlhka (24.04.2024)
- Generali ČP: Mrazy způsobily škody na plodinách za více než 20 milionů korun (24.04.2024)
- Realizace strategických projektů v uhelných regionech se rozjíždí (24.04.2024)
- Expert: Změny klimatu ve střední Evropě zasáhnou pěstování chmele nejméně (24.04.2024)