Vinařští turisté letos hledají vinaře s novou bezednou on-line mapou

Pro veřejnost se právě otevřela nejrozsáhlejší tuzemská on-line vinařská mapa vinařství a vinných sklepů WineOfCzechia >>> http://bit.ly/WineOfCzechia >>> s počtem jeden a půl tisíce míst.

V prvním jarním dnu nastupující sezóny získávají příznivci vinařské turistiky skvělého průvodce tuzemským vinařstvím. Mapu snadno využijí na počítačích i v mobilech při spontáních návštěvách vinařských krajů, při plánování výletů a dovolených nebo k inspirativnímu hledání nových vinařských tváří. Funkcemi je nová mapa doslova nabitá, přesto je její ovládání intuitivní. Všechna místa obsahují užitečné informace a je jen na vinařích, kolik dalších chtějí přidat, aby své příznivce zaujali. Skvělé jsou pokročilé možnosti zobrazení, například lze rychle najít vinařství pořádající otevřené sklepy a jiné vinařské události.

Mapa s podtitulem „Víno z Česka na mapě jako na dlani“ je překvapujícím přehledem tuzemských vinařů. Nejen počtem záznamů a technickými možnostmi, ale zejména pestrostí. Na mapě nejsou jen producenti, jejichž nabídku většina příznivců vín zná. Jsou na ní i vinaři, kteří svou každoroční produkci vyprodají bez reklamy jen na ústní doporučení, ale i vinaři, kteří mají víno jaké svého koníčka a jejich láhve lze získat pouze jako přátelský dar.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info