ZETOR rozjíždí svou show, již posedmé

Na cestu dlouhou několik tisíc kilometrů po celé Evropě se vydávají už posedmé traktory značky ZETOR v rámci oblíbené ZETOR TRACTOR SHOW. Od května do října navštíví traktory během akce celkem devět evropských zemí a představí novinky na 60 místech. Svou lokální premiéru letos zažije akce v Chorvatsku a v Rakousku. Prezentaci brněnských traktorů si každoročně nenechá ujít několik tisíc zájemců.

ZETOR TRACTOR SHOW je ojedinělou formou představení novinek a produktů z portfolia značky ZETOR. V letošním roce se veřejnost může těšit na představení nového MAJORU HS, nebo traktorů modelových řad PROXIMA a FORTERRA s emisním řešením STAGE IV.

„Stroje budou k vidění při reálných činnostech a budou agregovány s vybranou zemědělskou technikou. Zájemci si budou moci vyzkoušet například čelní nakladače ZETOR SYSTEM, “ říká Robert Todt, ředitel Úseku prodeje a marketingu ZETOR TRACTORS a.s.

Na každé zastávce budou odborníci ze společnosti ZETOR TRACTORS a.s. a také zástupci místního prodejce, kteří budou návštěvníkům k dispozici, rádi jim poradí a zodpoví jejich dotazy.

„Letošní ročník jsme pojali nejen jako prezentaci novinek a praktickou ukázku našich traktorů, ale také jako poradenství zákazníkům v rámci tzv. aftersales služeb. Na místě jim budeme předávat informace, rady a tipy, jak co nejlépe pečovat o svůj stroj a jak využívat na maximum jeho vlastnosti a dovednosti,“ dodává Robert Todt.

ZETOR TRACTOR SHOW startuje již 22. května v Chorvatsku, kde ZETOR počátkem roku uzavřel spolupráci s novým distributorem. Akce tady bude mít svou premiéru a následně se přesune do Švýcarska, Rakouska, Polska, Litvy, Švédska, Nizozemska nebo Velké Británie a svou pouť uzavře v říjnu ve Francii. Plánováno je 60 zastávek v devíti zemích Evropy.

ZETOR TRACTOR SHOW byla za celou dobu konání akce k vidění ve více než 20 evropských státech, zorganizováno bylo téměř 400 zastávek a akcí se zúčastnilo přes 60 000 návštěvníků.

O společnosti ZETOR TRACTORS a.s.

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. je výrobcem traktorů ZETOR. Vlastníkem společnosti je od roku 2002 slovenská společnost HTC holding a.s. Výrobní kapacita je soustředěna v Brně-Líšni a v současnosti společnost zaměstnává okolo 700 lidí. V zahraničí je ZETOR zastoupen šesti dceřinými společnostmi (afilacemi) ve Velké Británii, Francii, Německu, Polsku, Severní Americe a v Indii. Z celkové produkce jde 85 % na export. Vedle ČR a SK patří mezi tradiční trhy Polsko, Litva, Irsko, Německo, Velká Británie, Francie, USA anebo Bulharsko.

V roce 2016 oslavila značka ZETOR 70 let od svého vzniku. Za dobu své existence prodala více než 1,3 milionu traktorů do 136 zemí světa. Zákazníkům ZETOR nabízí ideální poměr kvality a ceny produktů. Díky vlastnímu výrobnímu a vývojovému centru v Brně jsou traktory neustále inovovány, a poskytují tak zákazníkům tu nejlepší kombinaci síly a výkonu motoru, jednoduchého účelného provedení a vynikající provozní efektivity. Portfolio značky ZETOR v současné době zahrnuje čtyři modelové řady traktorů (MAJOR, PROXIMA, FORTERRA a CRYSTAL), plánuje se rozšíření na šest modelových řad. V roce 2015 představil ZETOR TRACTORS a.s. designový koncept ZETOR by Pininfarina, který bude postupně aplikován na všechny modelové řady. Kromě traktorů společnost vyrábí a prodává také samostatné motory a traktorové komponenty. V nabídce jsou mj. dvě řady čelních nakladačů ZETOR SYSTEM a originální oleje značky ZETOR. ZETOR poskytuje také služby v oblasti servisu a prodeje náhradních dílů a je schopný zajistit dodání žádaných komponentů po celém světě.

Podrobnější informace o značce ZETOR a jejích produktech naleznete na:

http://www.zetor.cz

www.zetorbypininfarina.cz

Sledujte ZETOR TRACTORS také na sociálních sítích:

Facebook: https://www.facebook.com/zetor/?fref=ts

Twitter: https://twitter.com/zetortractors

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/zetor-tractors-a-s-

Kontakt pro další informace:

Alexandr Kuchař, ZETOR TRACTORS a.s., mob.: +420 739 327 983, e-mail: akuchar@zetor.com

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info