Konference: Moderní technologie pro potravinářský průmysl

20. září, Kongresové centrum - Praha

Dne 20. září se uskuteční v Kongresovém centru Praha konference Moderní technologie pro potravinářský průmysl. Akce bude probíhat v sále H od 9.30 do 15.00 hodin.

Jedná se již o pátý ročník konference, kterou zahájí řečník z Ministerstva zemědělství, ředitel potravinářského odboru. Představen bude aktuální vývoj potravinářského sektoru a možnosti jeho podpory. Naváže zástupce poradenské společnosti, který představí, co přináší digitalizace v potravinářství a jaké jsou aktuální trendy. Zazní případové studie z provozu společnosti Nestlé a společnosti na výrobu baget. Představeny budou konkrétní výrobní řešení a aktuálně dostupné technologie pro efektivní výrobu.

REGISTRACE ZDE

V předsálí bude možné zhlédnout výstavky s reálnými ukázkami aplikací, samozřejmostí je i prostor pro individuální konzultace. Konference se koná pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky, je primárně určena všem výrobcům nebo zpracovatelům v oblasti potravinářského průmyslu a účast je bezplatná.

Konference se uskuteční v prostorách Kongresového centra, kde bude zároveň probíhat veletrh LABOREXPO zaměřený na laboratorní, analytickou a měřicí techniku. Veletrh se koná ve dnech 20. a 21. září 2017 od 8.30–16.00, vstupné je zdarma. Propojením termínů konání konference a zázemím veletrhu chceme účastníkům nabídnout možnost využít svou návštěvu naplno a rozšířit si obzory nejenom v části výrobní, ale také výzkumné. 

Těší se na Vás organizátor Trade Media International s.r.o.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info