Se sledováním ceny zástavu umí pomoci MaSkot

Chystáte se prodávat zástavový skot a nevíte, jak se aktuálně pohybují jeho ceny? Pak se vám může hodit naše webová aplikace MaSkot, kde právě sledování cen zástavového skotu je jednou z funkcí. Úspěch a praktická využitelnost této služby je postavena na bázi solidárnosti sdílení dat mezi chovateli. Pokud nebude tento princip fungovat, nemůže plnohodnotně fungovat ani aplikace. I přesto, že je do MaSkota zaregistrováno 920 chovatelů, aktivně využívá tuto sekci bohužel jen menší část uživatelů. To ale můžete sami velmi rychle změnit!

Těm, kteří se do systému zapojili aktivně tím, že se s ostatními chovateli podělili o to, za jaké ceny se jim podařilo zrealizovat prodej zástavového skotu velmi děkujeme. Pevně věříme, že aktuální přehled cen a možnost jejich filtrování dle nejrůznějších kritérií může být dobrým vodítkem pro ostatní chovatele, kteří svůj prodej teprve připravují. Pokud jste zástav už prodali a ceny ještě nenahlásili, buďte solidární a podělte se s ostatními chovateli i Vy - pomáháte tím vzájemně sami sobě. Bez těchto dat tato služba nikdy nebude plnohodnotně fungovat! Vámi poskytnutá data jsou anonymní a vidíte je pouze Vy - všichni ostatní uživatelé mohou zobrazit pouze výsledky bez konkrétních jmen chovatelů, které jsou zprůměrovány.

Sledování cen zástavového skotu však není jedinou funkcí MaSkota. MaSkot umožňuje také členským subjektům nahlížet a editovat údaje, které do členské databáze v době přihlášení do svazu nahlásili. Nemusíte se však v žádném případě obávat, že vám bude někdo nahlížet do vašich osobních údajů. Celý systém pracuje v souladu s principy ochrany dat - všechny údaje včetně ekonomických dat vztažených k vašemu subjektu vidíte pouze a jen Vy!

Všechny funkce MaSkota jsou přístupné zdarma, a to členům našeho svazu a některé rovněž i nečlenům. Vy ještě nejste do MaSkota přihlášeni? Přihlaste se do něj ještě dnes! Registrační formulář a všechny podrobnosti včetně detailního návodu s obrázky najdete na www.cschms.cz/maskot.

Autor: Kamil Malát

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info