EK: Produkce cukru v EU po liberalizaci trhu vzroste o 20 pct.
27.11.2017 | ČTK
Liberalizace trhu cukru přinese v sezóně 2017/18 růst produkce této suroviny zhruba o 20 procent na 20,1 milionu tun, předpověděla dnes Evropská komise. Nárůst se očekává zejména v předních producentských zemích, jako je Francie, Německo, Británie a Polsko.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Palírny a moštárny v Ústeckém kraji přijdou kvůli mrazům o dvě třetiny ovoce (06.05.2024)
- Aktuální plochy chmelnic v České republice (06.05.2024)
- Na Krnovsku obnovily Lesy České republiky druhou vodní nádrž (06.05.2024)
- Na Broumovsku skončil projekt za 5,6 mil. na zmírnění dopadů klimatické změny (06.05.2024)
- Z kopřivy, bezu i yzopu. Žena mění bylinky ze zahrady na oblíbené sirupy (06.05.2024)
- Pálenice čeká krušná sezóna (06.05.2024)
- Skupině Flosman z Tábora se meziročně zvýšily tržby, přesto skončila ve ztrátě (06.05.2024)