Třetinu českého trhu s chlebem tvoří speciality
30.04.2018 | ČTK
Český trh s chlebem se postupně mění. Až třetinu sortimentu tvoří speciální druhy odlišné tvarem, hmotností a netradičními surovinami. Zákazníci jsou také ochotnější dát za kvalitní pečivo víc peněz. ČTK to řekl předseda Svazu pekařů Jaromír Dřízal. Z rozmanité nabídky lidé mohou vybírat na Dnech chleba, který bude 9. června v Pardubicích.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Globální ceny potravin klesají, cukr je nejlevnější od prosince 2020 (08.11.2025)
- Rok 2025 bude podle WMO druhý nebo třetí nejteplejší v dějinách měření (07.11.2025)
- Sedláci požadují operativní přístup k erozi nebo sledování propojenosti podniků u právnických osob (07.11.2025)
- Pěstitelé budou muset elektronicky evidovat použití přípravků na ochranu rostlin (07.11.2025)
- Svatomartinské víno za cenu piva. Müllerka je skvělá s husí tlačenkou (07.11.2025)
- Většina hlodavců odolává jedu v nástrahách. Může přijít supermyš, varuje odborník (07.11.2025)
- Soud v USA nařídil Trumpově administrativě vyplatit celou potravinovou pomoc (07.11.2025)
- Monitoring potvrdil narození několika vlčích mláďat v různých oblastech ČR (07.11.2025)
- Chovatelé charolais jednali v západních Čechách (07.11.2025)
- Na Slovensku začala trestní stíhání v šesti případech čerpání evropských dotací (07.11.2025)

Tweet



