Souhrn událostí uplynulých dní – 4.7. – 8.7.2018

Budvaru loni klesl zisk před zdaněním o sedm pct na 314,7 milionu

Budějovický Budvar měl loni tržby 2,47 miliardy korun, meziročně klesly o necelá tři procenta. Téměř o sedm procent byl nižší zisk před zdaněním, 314,7 milionu korun. Vyplývá to z výroční zprávy pivovaru zveřejněné ve Sbírce listin a ČTK to řekl mluvčí Budvaru Petr Samec.

Vody je málo. Prší dotace. Kde a o kolik můžete žádat?

Lidé by k závlaze zahrad nebo splachování toalet měli využívat dešťovou vodu. Stát je proto motivuje dotacemi na nádrže na srážkovou vodu. V druhém kole Dešťovky je připraveno 240 milionů korun. O zhruba polovinu už domácnosti požádaly.

Výrobci mraženého pečiva Profrost loni klesly tržby i zisk

Akciové společnosti Profrost, která v Prostějově vyrábí hluboce mražené pečivo pro obchodní řetězce, loni mírně klesly tržby na 428,2 milionu korun z 430 milionů korun v roce 2016. Její zisk se snížil z 66,2 milionu korun v roce 2016 na 57,46 milionu korun.

Traktory ZETOR už zase vyjely se svou show

Oblíbená ZETOR TRACTOR SHOW v červnu zavítala do Pobaltí. Traktory ZETOR se během tří zastávek předvedly v Litvě a Estonsku. Akce navštívily stovky zemědělců, farmářů a příznivců značky. V průběhu konání ZETOR TRACTOR SHOW byly k vidění novinky z dílny brněnského výrobce traktorů při práci v reálném terénu.

 

Úplné texty zpráv a další události včerejšího dne naleznete zde.

 

 

Tisk

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info