V Praze bude mladým farmářům a famářkám blaze!

Již tento víkend navštíví Klub mladých farmářů ASZ ČRcelkem šest velmi rozličných hospodářství členů ASZ Praha. Čekají nás statky, které se zabývají rostlinnou výrobou, ale také chovem mléčného i masného skotu, slepic, jedna z farem provozuje vlastní bioplynovou stanici. Tato exkurze bude v pořadí naší již dvanáctou cestou, kterou absolvujeme za dobu tří let od našeho založení. V rámci této akce nás čeká Valná hromada KMF ASZ ČR, jež bude tentokrát volební.

Ta proběhne v penzionu Jasoň ve Velkých Přílepech v sobotu 8. června od 19 hodin a budou při ní zvoleni noví členové výboru a revizní komise KMF ASZ ČR, dále také předseda a místopředseda Klubu. O výsledcích hlasování budeme v brzké době informovat na webových stránkách ASZ ČR i v Selské revui, v níž rovněž naleznete zajímavé postřehy z naší cesty.

Pokud je vám mezi 15 a 35 lety a rádi byste se přidali mezi skupinu mladých farmářů a farmářek, neváhejte a vyrazte s námi.

Více podrobností o celé cestě se dozvíte u Vojtěcha Čuby na telefonu 722 514 592, u něho rovněž můžete nahlásit svou účast.

Těšíme se na setkání s vámi!

Pavlína Rejchrtová, Klub mladých farmářů ASZ ČR

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info