Kouzlo přírody Tomáše Bezděkovského z Děčína fascinovalo už od dětství

Mladý podnikatel nabízí širokou škálu zahradnických služeb. Jeho práce je mu koníčkem.

Tomáš Bezděkovský z Děčína podniká v oboru zahradnictví. Kouzlo přírody ho totiž podle jeho slov od dětství fascinovalo. Po škole, kde studoval obor management obchodu a služeb, se tak rozhodl profesně realizovat tak, aby byl přírodě co nejblíže. To se mu podařilo a dnes vede firmu Tobez.

"Zákonitosti a krásy Matky Přírody, užitečná společenstva živočichů a rostlin, nekonečná variabilita estetických kombinací, práce na vzduchu, svoboda a volnost v uspěchané době naší moderní civilizace… Vždy mě přitahovala možnost přenesení kousku přírody do míst našich životů, tedy do našich domovů a zahrad," říká mladý podnikatel.

Tomášova firma nabízí zahradnické práce jak velkým firmám a obchodním řetězcům, tak i lidem s domy či chatami se zahradou. Těm poskytuje širokou škálu zahradnických služeb od klasické údržby zeleně, spočívající v sečení trávy nebo prořezech dřevin, po specializované zahradnické práce, jako je výstavba zahradních skalek, pergol nebo zelených stěn.

Veškeré zahradnické služby, zavlažovací systémy i moderní zelené stěny se Tomáš snaží každému přizpůsobit na míru. Na svém kontě má například i renovací zahradního dětského hradu. Své služby Tomáš Bezděkovský nabízí přibližně tři roky. Posouvá se stále dál a cizí mu už není ani realizace návrhu designu celé zahrady.

A jak s designem začal? "Jedna paní mi dala úplně volnou ruku, protože jsem na ni působil dobře. Měl jsem se vejít do rozpočtu, a tak jsem jí ve finále udělal úplně celou zahrádku," dodal. Vzhledem ke spokojenosti zákaznice se od té doby se zaměřuje hlavně na realizace designu zahrad, ve kterých si vede velmi dobře.

 

Autor: Jitka Vepřovská

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info