CleverFarm připravila webináře o precizním zemědělství

Praha, 17. března 2020– Významné procento českých zemědělců má zájem o precizní zemědělství a chytré technologie, které by mohli aktivně využívat. Protože možnosti osobního setkávání nejen na toto téma jsou momentálně omezené, chystá společnost CleverFarm webináře, jichž je možné se účastnit z pohodlí domova či kanceláře.

V tuto chvíli jsou připraveny bezplatná vysílání na první dvě témata, do tvorby dalších se může aktivně zapojit každý zájemce o problematiku. Stačí odeslat svůj námět prostřednictvím webové stránky www.cleverfarm.cz/webinare, kde jsou k nadcházejícím online vysíláním k dispozici veškeré aktuální informace.

První webinář proběhne už ve středu 18.března od 12:30 na téma Opravdu precizní zemědělství šetří náklady a zvyšuje výnosy?

Druhé vysílání je pak připraveno na pondělí 23.března od 12:30 a bude se zabývatPřínosy IoT senzorů do zemědělství.

Všechna videa budou po ukončení online přenosu nadále dostupná na oficiálním youtube kanálu společnosti CleverFarm a bude tak možné se k nim kdykoliv vrátit.

O společnosti CleverFarm

Česká společnost CleverFarm přináší moderní a inovativní řešení pro oblast precizního zemědělství. Vize CleverFarm spočívá v přínosu udržitelného, ekonomicky efektivního a ekologického způsobu hospodaření pro všechny zemědělce, portfolio jejich služeb lze aplikovat do nejrůznějších koutů světa od malých rodinných zemědělských podniků po velké společnosti vlastnící i několik desítek tisíc hektarů. Jedná se o ryze českou firmu, která působí nejen v Česku, ale i na Slovensku, Ukrajině, Chile, Srbsku nebo Rusku a v roce 2020 jedná o vstupu na další trhy jako například Brazílie, Vietnam nebo Japonsko. Opírá se o vlastní praktické zkušenosti z polí, ale i o silné partnery jako jsou John Deere, Vodafone nebo Syngenta.

Kontakt pro média:

Jana Varnerová

Account Manager, MoveUp, s.r.o.

E-mail: jana.varnerova@moveup.cz

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info