Bageterie Boulevard otevřela dvě nové pobočky – první kamennou pobočku Brně u Cimrmana a v drážďanském Elbeparku

Další dvě pobočky pro své zákazníky otevřela Bageterie Boulevard. Nové návštěvníky přivítaly restaurace v Brně a Drážďanech. Bageterie Boulevard tak má v Evropě celkem 46 poboček, další dvě provozovny se nachází v Dubaji. Do konce roku plánuje další expanzi a překročení hranice celkových 50 poboček.

Pátá brněnská pobočka otevřela na Masarykově třídě na místě legendárních domácích potřeb Jaroslava Cimrmana, kterému je věnována i stěna vyvedená písmomlařískou technikou. Jedná se tak o vůbec první kamennou pobočku Bageterie Boulevard v Brně, která se navíc rozkládá na dvou podlažích. Ostatní jsou součástí brněnských obchodních center Vaňkovka, Olympie a Campus.

"Jsme si vědomi genia loci prostoru, který jsme po obchodu pana Cimrmana převzali. Takže uděláme vše pro to, aby Bageterie Boulevard byla stejně oblíbeným místem,” zmiňuje Markéta Krejčíková, ředitelka expanze Bageterie Boulevard.

I v nové brněnské pobočce bude Bageterie Boulevard podporovat fastline koncept skrze samoobslužné kiosky, které zvyšují komfort i počet odbavených zákazníků. Celý objednávkový systém je velmi intuitivní a šitý na mírů zákazníkům, protože si ho společnost vyvíjí interně.

Kromě nové pobočky provozuje Bageterie Boulevard Brně už také svůj vlastní rozvoz BB Domů, o který je mezi Brňany velký zájem. Otevření nové pobočky tak přispěje k ještě lepšímu pokrytí města. Rozvozovou službu provozuje Bageterie Boulevard také v Praze, Plzni, Pardubicích, Mladé Boleslavi, Ústí nad Labem, Liberci a Kolíně.

V Německu pak Bageterie Boulevard zamířila do největšího drážďanského nákupního centra Elbepark. To se nachází u dálnice A4 v městské čtvrti Mickten a pyšní se 1,4 kilometrů dlouhou promenádou.

O Bageterii Boulevard

Bageterie Boulevard je rychlé občerstvení pro náročné. Již od roku 2003 rozvíjí vlastní expres gourmet koncept, který v sobě dokáže spojit nejkvalitnější evropskou gastronomii, připravovanou výhradně z čerstvých regionálních surovin a rychlost, která stačí tempu dnešní doby. Spolu se svými franšízanty vlastní celkově 48 poboček v českých městech i světových metropolích.

Kromě nabídky složené z baget, salátů, polévek nebo snídaní do Česka pravidelně přináší sezónní Chef menu inspirované kuchyní vybraného evropského či světového regionu a vytvořené evropskými gastronomickými

Více se o Bageterii Boulevard a jejích novinkách se dozvíte na webu www.bb.cz.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info