MASS.NA v Českém Dubu vyrábí sušené maso, zájem o něj roste
29.07.2020 | ČTK
Sušené hovězí, vepřové a krůtí maso vyrábí už bezmála dva roky malé soukromé řeznictví MASS.NA v Českém Dubu na Liberecku. Jejich sušené "Prase na citronech" získalo letos ocenění Regionální potravina Libereckého kraje.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Výsadba stromů kolem silnic a cest dostane zelenou, MŽP novelou o zákona o ochraně zemědělské půdy odstraňuje zásadní problém (20.05.2024)
- Danone potvrdila odchod z ruského trhu, uvedla média (20.05.2024)
- Pivo je za 60 korun už i v menších městech, hospody zavírají (20.05.2024)
- Střízlivý přípitek. Svou cestu si razí nealkoholické varianty šumivých vín (20.05.2024)
- Vratislavickou kyselku přírodní, citronovou a pomerančovou doplnila maracuja (20.05.2024)
- Zpřísnění pravidel při cestování se zvířaty z Ruska a Běloruska do EU (20.05.2024)