Pekařství PAUL vsází na e-shop aneb francouzské nebe až do domu

Pekařství PAUL je v pekárenském průmyslu známým pojmem. Tato rodinná firma, která vznikla roku 1889 ve Francii, se na českém trhu objevila až roku 2008. Od té doby si získává přízeň zákazníků, kteří si nyní budou moci tyto luxusní produkty objednat online až před dveře.

Co byste o pekařství PAUL měli vědět

Jde o nejstarší kontinuálně fungující rodinnou firmu v oblasti pekárenství a stále si zakládá na tradičních výrobních postupech, které nám mnohdy dají nahlédnout až sto let do minulosti. Používá se typická francouzská mouka z měkké pšenice v kombinaci s fermentovaným těstem či kváskem a peče se v kamenných pecích. Pekařství PAUL si zakládá na tom, aby jejich produkty chutnaly po celém světě stejně skvěle, a tak jsou receptury pro všechny franšízy stejné. Pokud by některá pobočka chtěla uvést vlastní recept, musí být tento nejprve schválen ve Francii. Některé produkty se nyní vyrábějí přímo v jednotlivých pekárnách, avšak tradiční a oblíbené croissanty se dováží přímo z Francie. U nás působí pekárna PAUL pouze v Praze, a to dokonce i při objednání zboží online. Žádné rozšiřování do ostatních měst zatím není v plánu.

Kde si můžete objednat francouzské pečivo online?

Čím dál tím víc gastronomických zařízení nabízí svým zákazníkům i možnost objednat si své oblíbené produkty na internetu a nechat si je rozvážkovou službou doručit až do domu. Koronavirová epidemie a s ní spojená opatření tento trend ještě podpořily.

Nyní si můžete nejkvalitnější produkty francouzské gastronomie objednat i na e-shopu Rohlík.cz. Po půlročním testování je nyní od půlky září možné objednat si to nejlepší z nabídky pekařství PAUL. V nabídce je například již zmíněný croissant, tradiční francouzské bagety či luxusní ořechový chléb, a to za stejnou cenu jako přímo na prodejně.

Pekařství PAUL posiluje i vlastní e-shop, kde najdete téměř kompletní sortiment od sladkého pečiva až po kávu.

Autor: redakce

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info