Značku Regionální potravina v Karlovarském kraji má bio máslo i sušená řepa
10.08.2021 | ČTK
Krušnohorská pečeně, děpoltovické bio máslo nebo žlutická sušená řepa jsou mezi devíti výrobky, které mohou nově v Karlovarském kraji používat čtyři roky značku Regionální potravina. ČTK to dnes oznámila mluvčí Státního zemědělského intervenčního fondu Lenka Rezková.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Šlechtění a tvorba ekonomických selekčních indexů (28.03.2024)
- Komora: Loni přibylo žadatelů o podporu, farmy se rozdělovaly účelově (28.03.2024)
- SVS loni v Olomouckém kraji kvůli možnému týrání zvířat provedla 250 kontrol (28.03.2024)
- Umělá inteligence upravila pivo. Experti novou variantu ocenili (28.03.2024)
- Státy EU se shodly na prodloužení volného obchodu s Ukrajinou, platí ale omezení (28.03.2024)
- OSN: Miliony lidí hladoví, ale denně se na světě vyhodí asi miliarda porcí jídla (28.03.2024)