Pekařství PAUL a cyklistika jsou předurčeni k partnerství

Pražská pobočka francouzského pekařství PAUL se letos stala partnerem prvního ročníku cyklistického závodu L'Etape Czech Republic by Tour de France. Závod má umožnit cyklistické veřejnosti vyzkoušet si závodit ve stylu světově známé Tour de France se svou nezapomenutelnou atmosférou. Tour de France a pekařství PAUL přitom mají společnou nejen zemi původu, ale také fakt, že těší své příznivce už víc než sto let. Tour de France letos slaví stoosmnáctý ročník a pekařství PAUL začalo svůj křupavý chléb péct dokonce před stotřicetidvěma lety, což z něj dělá nejstarší mezinárodní řetězec pekáren na světě. 

PAUL v Česku

V České republice pocítili zákazníci poprvé vůni čerstvého francouzského pečiva z pekařství PAUL v roce 2008. Od té doby je láká pestrá nabídka slaných i sladkých dobrot. Kromě pečiva jsou tu k dostání i teplá jídla, polévky nebo plněné bagetky. Vše v pekárně má punc francouzských specialit.

Dokonalé spojení

Tour de France i dobré jídlo prostě k Francii neodmyslitelně patří, a proto jde v případě L'Etape Czech Republic by Tour de France a pražské pobočky pekařství PAUL o tak vyjímečné partnerství.

Pro tuto příležitost je připravena i limitované edice citrónového košíčku s ozdobou ve tvaru závodního kola, který si příznivci cyklistiky mohou dopřát od 15.8.2021 ve všech pražských prodejnách vyjma letiště.

Samotný závod se bude konat 28.8.2021 a trasa povede Českým krasem, Křivoklátskem a Berounskem. Fanoušci čekající své blízké v cíli se potom mohou občerstvit například právě u stánku pekařství PAUL nebo mohou obdarovat své závodníky stylovým citronovým košíčkem od francouzských mistrů pekařů.

Tisk

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info