Soutěž Peče celá země vypustila do světa novou pekařskou hvězdu

Druhá řada kulinářské soutěže Peče celá země, kterou vysílá Česká televize, dospěla do finále. Vítězkou letošního ročníku, který divákům naservíroval nečekaně vyrovnané finále, se nakonec stala Martina Kynstlerová a odnesla si tak titul „Nejlepší amatérský pekař České republiky“, finanční odměnu ve výši 100 tisíc korun a poukaz na produkty firmy ETA v té samé výši. Josefu Maršálkovi, který si již podruhé vyzkoušel funkci porotce a změnil pohled krajanů na domácí pečení, se Martina zalíbila díky svému lidskému přístupu a opravdovosti. Diváci si vítězku jistě spojí s její oblíbenou kombinací ořechů a nivy, kterou ozvláštnila nejeden recept.

Od státní správy k pekařině

Jednatřicetiletá amatérská pekařka, která před nástupem na mateřskou dovolenou pracovala ve státní správě, kam se nyní čerstvě opět vrátila, získala kromě zmíněných cen od České televize i nové pracovní příležitosti. Uvidíme, zda se nakonec bude pekařině věnovat na plný úvazek!

Kuchařka plná dobrot

Ještě před odvysíláním finálového dílu získala Martina od soukromého vydavatelství nabídku na napsání vlastní kuchařky se slibným honorářem. Kuchařka plná chutných a přitom snadných receptů se jmenuje Sladce, slaně, boubelatě a měla by vyjít zhruba za dva týdny. Receptů je v ní celkem 52, což znamená, že je tam jeden nový recept na každý týden v roce.

Autor: redakce

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info