ČSÚ: Výroba masa ve druhém čtvrtletí meziročně vzrostla o 4,2 pct na 117.411 tun
08.08.2025 | ČTK
Výroba masa v Česku letos ve druhém čtvrtletí meziročně vzrostla o 4,2 procenta na 117.411 tun. Více se vyrobilo drůbežího a vepřového masa, naopak produkce hovězího opět klesla. Vyplývá to z údajů, které dnes zveřejnil Český statistický úřad (ČSÚ).Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Většina vinných klobás před Vánoci neprošla testem: Málo masa, příliš soli (17.12.2025)
- Důslednější ochranu zvířat před týráním mají zajistit přísnější pravidla (17.12.2025)
- Pekárna Hruška zahájila v Ostravě provoz chlebové linky téměř za 50 milionů Kč (17.12.2025)
- Důvody k optimismu pro sedláky z rodinných farem existují i v nepříznivých časech (17.12.2025)
- Pivo, auta a losos. Británie podepsala s Jižní Koreou obchodní dohodu (17.12.2025)
- Mlékárně Net Plasy loni vzrostly tržby, zisk však podniku z Bystřice p. H. klesl (17.12.2025)

Tweet



