Firma Procházka: Spotřebitelé v ČR mohou jíst maso bez obav
11.06.1999 | ČTK
ROUDNICE NAD LABEM 11. června (ČTK) - Čeští spotřebitelé si mohou klidně koupit špekáčky k táboráku i maso k nedělnímu obědu a nemusí mít strach, že by tyto výrobky obsahovaly nepřípustné množství dioxinu, jaké bylo zjištěno v Belgii, tvrdí Jiří Puršl, generální ředitel roudnické firmy Procházka, která patří k největším producentům masa a masných výrobků v České republice.Zpráva byla upravena na základě obchodních podmínek ČTK, uplné znění získáte na obchodni@mail.ctk.cz
Copyright (2003) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Další články v kategorii
- Většina vinných klobás před Vánoci neprošla testem: Málo masa, příliš soli (17.12.2025)
- Důslednější ochranu zvířat před týráním mají zajistit přísnější pravidla (17.12.2025)
- Pekárna Hruška zahájila v Ostravě provoz chlebové linky téměř za 50 milionů Kč (17.12.2025)
- Důvody k optimismu pro sedláky z rodinných farem existují i v nepříznivých časech (17.12.2025)
- Pivo, auta a losos. Británie podepsala s Jižní Koreou obchodní dohodu (17.12.2025)
- Mlékárně Net Plasy loni vzrostly tržby, zisk však podniku z Bystřice p. H. klesl (17.12.2025)

Tweet



