AK prohloubí spolupráci s ČSOB pojišťovnou

Novou smlouvu o vzájemné spolupráci, která by měla nahradit dosavadní smlouvu s Chmelařskou pojišťovnou (CHP), připravuje Agrární komory ČR (AK) s ČSOB pojišťovnou, členem bankopojišťovací skupiny KBC. V rozhovoru pro AGRIS to potvrdil tajemník AK a člen představenstva ČSOB pojišťovny Jan Záhorka.

Zatímco dosavadní spolupráce podle Záhorky spočívala zejména v propagaci bývalé CHP (ta se březnu letošního roku přejmenovala na ČSOB pojišťovnu) a zprostředkování klientů pro CHP, nový návrh předpokládá samostatné uzavírání pojistných smluv buď členy představenstva AK, nebo OAK, nebo jednotlivými společenstvy pro ČSOB pojišťovnu, a to ve třech úrovních.

ČSOB pojišťovnu považuje Záhorka zdravý subjekt, se kterou je účelné spolupracovat a se kterým se doposud spolupráce vyplatila oběma stranám. Členové AK totiž pro pojišťovnu zprostředkovali řadu pojistných smluv, zemědělci zase ušetřili miliony korun na o deset procent zlevněném pojištění rizik, které ČSOB pojišťovna členům AK i členům jiných zemědělských organizací nabízí.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info