Další vodka na tuzemském trhu – s příchutí čaje

Řadu vodek Amundsen od Stocku Plzeň – Božkov rozšířil jejich výrobce o další příchuť zeleného čaje. Informoval o tom dnes mediální zástupce Stocku Jiří Janoušek. „Stock Plzeň při volbě příchuti reagoval na velkou oblibu ledových čajů a vytvořil produkt, který v kategorii ochucených vodek nemá na trhu konkurenci. Amundsen Green Tea obsahuje 18 % alkoholu a prodává se v balení 0,5 liltru a 1,0 litru,“ uvedl Janoušek.

Oblast nápojů s nižším obsahem alkoholu a nejrůznějšími přírodními složkami je podle Stocku v současné době jednou z mála rostoucích oblastí v lihovinách. „Jen za loňský rok se prodalo přes jeden milion litrů vodek řady Amundsen. To převyšuje původní předpoklady Stock Plzeň, které počítaly s odbytem na úrovni 700 tisíc litrů,“ konstatoval Janoušek.

Základní složkou všech produktů z rodiny Amundsen je Vodka Amundsen, která je doplněna dalšími přírodními chuťovými složkami. Jedinými ingrediencemi pro výrobu Vodky Amundsen jsou velejemný trojnásobně destilovaný líh a kvalitní pitná voda, která je zbavena nežádoucích minerálních látek a změkčována na ideální hodnotu. Vodka Amundsen je vyráběna podle skandinávské technologie, která spočívá především v několikanásobné filtraci výsledného produktu, při níž jsou zachyceny i sebemenší příměsi. Řada Amundsen obsahuje vedle Amundsen Green Tea ještě varianty Amundsen Fresh Mint, Green Apple, Strawberry, Cherry, Energy, Black Currant a čistou Vodku Amundsen.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info