Biokuchařka Hanky Zemanové

O tom, jak se vyznat v informačním chaosu a jak při rozhodování zapojit zdravý selský rozum, je především Biokuchařka Hanky Zemanové, kterou nedávno vydalo nakladatelství Smart Press, s.r.o. a která je již v současné době na trhu. Autorka, bývalá šéfová sítě prodejen ekologických potravin ALBIO, v publikaci podává návod, “jak si z těla zbytečně nevytvářet chemickou žumpu, jak se vyhnout barvivům, konzervantům, stabilizátorům, ochucovadlům, těžkým kovům, plísním, ale i zbytkům chemických postřiků a umělých hnojiv, jak zdravě jíst a vařit tak, aby to všem chutnalo, protože jíst zdravé jídlo s nechutí je hodně nezdravé” A hlavně o tom, jak to co jíme, má zásadní vliv nejen na naše zdraví, ale i na naši celoživotní pohodu. 

“Ojedinělá česká kuchařka vás naučí zařazovat biopotraviny do jídelníčku – zaměřuje se i na méně známé, ale běžně prodávané např. pohanku, cizrnu, špaldovou mouku, panenské oleje apod.  Bio není jenom zrní či vegetariánská strava, bio může být chutné, zdravé jídlo pro celou rodinu, nemusí být složité na přípravu. V knize najdete mnoho originálních receptů, fotografií a názorných ukázek (polévky, saláty, masové pokrmy, zelenina, zapomínané přílohy, moučníky) a velké množství osvědčených tipů. Je určena všem, kteří chtějí žít zdravěji a nejsou lhostejní k přírodě,” konstatuje Zemanová..

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info