Výzkum v EU zaměřený na ekologické potraviny a hospodaření
23.10.2006 | ÚZPI
Je k dispozici publikace z druhého semináře, který se uskutečnil v Bruselu v listopadu 2004.
Publikace Evropské komise, GŘ pro výzkum, která se souhrnem diskusí a závěrů z druhého semináře zaměřeného na výzkum v oblasti ekologických potravin a hospodaření v Evropě. Uvedený seminář se konal v Bruselu dne 26. listopadu 2004 a zúčastnili se ho zástupci z 27 evropských zemí. Cílem semináře bylo identifikovat možnosti a doporučit priority pro zlepšování mezinárodní spolupráce ve výzkumu v Evropě.
Příloha 1: Organic Food and Farming Research in Europe (obálka)
Příloha 2: Organic Food and Farming Research in Europe (obsah, 32 stran)
Další články v kategorii
- Další Emil? Rakušané spekulují o losovi u Vídně, ten pravý je ale na Šumavě (13.12.2025)
- Ministr Výborný na poslední Radě ministrů v roce 2025: Podpora inovací je pro budoucnost zemědělství zásadní (12.12.2025)
- ČOI ve třetím čtvrtletí odhalila 292 případů prodeje alkoholu nezletilým (12.12.2025)
- Týden v zemědělství podle Petra Havla – č. 50 (12.12.2025)
- Na březích dvou jihomoravských potoků jsou stovky nově vysazených stromů a keřů, přibyla i stanoviště pro obojživelníky (12.12.2025)
- Michelin rozdal v Česku ocenění. Vůbec poprvé udělil také dvě hvězdy (12.12.2025)
- Testovali jsme v laboratoři croissanty z Česka a Německa. Výsledky Čechy překvapí (12.12.2025)
- Albert i před letošními Vánoci podporuje zaměstnance v prodejnách příspěvkem a dalšími benefity (12.12.2025)
- MŽP poskytne 300 milionů korun na instalace fotovoltaik na zemědělské půdě (12.12.2025)
- Věčné chemikálie ve vodě škodí dětskému zdraví i peněženkám (12.12.2025)

Tweet



