Key Rum Cream od Stocku Plzeň v novém balení a novou recepturou

Smetanový likér Key Rum Cream od Stocku Plzeň, který slavil svoji premiéru v roce 2003, vstupuje do letošní sezóny s několika zásadními inovacemi. Key Rum Cream, jediný smetanový likér na bázi karibského rumu na českém trhu, dostal totiž podle mediáolního zástupce Stocku Jiřího Janouška nové atraktivní balení, vylepšena byla i receptura.

„Zvolili jsme oblejší a hlavně atraktivnější tvar lahve, který více odpovídá charakteru nápoje. Zároveň jsme vylepšili recepturu, díky níž produkt získává vyváženou lahodnou chuť a umožňuje garantovat trvanlivost po dobu dvou let,“ uvedl ředitel prodeje a marketingu Stocku Plzeň Richard Švéda.

Key Rum Cream je jediným smetanovým likérem na trhu, jehož základem je destilát z cukrové třtiny, který se dováží přímo z kolébky všech pravých rumů - z ostrovů Jamaica a Barbados či z Guayany. Destilát přitom zraje v dubových sudech nejméně jeden rok. Další složkou je prvotřídní holandská smetana, jejíž jemnost korunuje vůně a chuť kávy. Key Rum Cream obsahuje 17 procent alkoholu, vynikající je samotný, ale výborně se hodí rovněž k přípravě míchaných nápojů, ke kávě či do zmrzliny. Díky obsahu třtinového destilátu zaujme nejen milovnice smetanových likérů, ale i příznivce specifického rumového aroma.

Tradice značky Key Rum sahá až do dob první republiky. Již v té době se pro výrobu Key Rumu používal pravý jamajský rum dovážený přímo z karibské oblasti. Key Rum byl vyhledávanou lihovinou i za socialismu, přestože se stal téměř výhradně „tuzexovým“ zbožím. Práva na užívání značky Key Rum získal Stock Plzeň - Božkov v roce 1999 a již v roce 2000 slavil Key Rum obnovenou premiéru. Klasický Key Rum obsahuje vedle destilátu z cukrové třtiny ještě voňavou vanilku a karamel, který mu dodává typickou zlatavou barvu. Vyváženou a nezaměnitelnou chuť získává zráním v dubových sudech. Key Rum Caribbean White je čistokrevný bílý rum, který je ideální především jako součást nepřeberného množství míchaných nápojů a koktejlů.

Kontakt: agentura 4Jan, Jiří Janoušek, tel.: 22224 2445, 603-820383, e mail: janousek@4jan.cz

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info