Ministerstvo životního prostředí zveřejní návrh Politiky ochrany klimatu ČR

Ministerstvo životního prostředí zve srdečně na tiskovou konferenci, na níž ministr Ladislav Miko představí aktualizovaný návrh Politiky ochrany klimatu ČR, který MŽP předkládá do veřejného a meziresortního připomínkového řízení. Po vypořádání připomínek návrh projedná vláda.

Tisková konference se uskuteční ve čtvrtek 22. října od 14:00 v tiskovém sále Ministerstva životního prostředí (Vršovická 65, Praha 10, m.č. 900, přízemí).

"Návrh Politiky ochrany klimatu zpracovával rozsáhlý expertní tým, složený z odborníků ministerstva i mimo úřad. Rád bych, aby se o něm vedla seriózní a věcná diskuse, mimo jiné i v sovislosti s návrhem aktualizace Státní energetické koncepce, který minulý týden zveřejnil ministr průmyslu a obchodu Vladimír Tošovský," říká ministr životního prostředí Ladislav Miko. "Přijetí naší národní Politiky ochrany klimatu by bylo výborným a silným signálem i pro nadcházející klimatický summit OSN v dánské Kodani," dodává Miko.

Účast na tiskové konferenci a případné žádosti o interview s ministrem životního prostředí Ladislavem Mikem, I. náměstkem ministra Janem Dusíkem, náměstkem ministra pro ochranu klimatu a ovzduší Alešem Kutákem či ředitelem odboru změny klimatu MŽP Pavlem Zámyslickým prosíme potvrďte a avízujte Petře Roubíčkové, tel.: 267 122 314, 725 786 395, e-mail: petra.roubickova@mzp.cz do středy 21. října do 16:30.

Jakub Kašpar, tiskový mluvčí MŽP

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info