Detektor kovů pro kontrolu masných výrobků

Pro přesnou kontrolu a intenzivní úspěch potravinářských výrobků, jakými jsou masové lahůdky, šunka a čerstvá drůbež, uvádí společnost Heat and Control na trh detektory kovů, které mohou snížit odpad a prostoje plynoucí z chybné signalizace výskytu nevyhovujících potravin. Tato technologie je vysoce citlivá na všechny magnetické a nemagnetické kovy. Aby se docílilo maximální stability a výkonu, je využito schopnosti detektoru průběžně se testovat a znovu kalibrovat. Tento automatický rozpoznávací systém navíc vybírá, zobrazuje a ukládá optimálně citlivé nastavení pro až 500 výrobků tak, aby se zabránilo změnám odhadu a detekčním chybám.

Web-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla). Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info