Jaro plné biopotravin

Od 29. března do 30. dubna nabídne obchodní společnost PRO-BIO prostřednictvím vybraných prodejen zdravé výživy a biopotravin patnáct svých nejprodávanějších výrobků za výhodné ceny. Akce bude spotřebitelům po celé České republice komunikována prostřednictvím letáků distribuovaných samotnými provozovateli prodejen.

„Touto akcí reagujeme na současný trend růstu prodejů biopotravin v obchodních řetězcích na úkor malých prodejen,“ říká Renata Juřicová, vedoucí marketingu PRO-BIO, s.r.o. „Ze zkušeností se slevovou akcí, která se tradičně připravuje v Září – měsíci biopotravin, víme, že tento typ akce může skutečně do bioprodejen přivést více zákazníků. Je to pro ně příležitost k výhodnému nákupu a pro prodejny zase možnost, jak na sebe upozornit ve svém okolí. V akci Jaro plné biopotravin nabídneme naše nejžádanější produkty jako je špaldová mouka, instantní špaldové kafe s cikorkou, zeleninový bujón a další za ceny snížené o 20 až 30 procent.“

Akční zboží bude možné zakoupit v 80 prodejnách zdravé výživy a biopotravin po celé České republice nebo objednat prostřednictvím čtyř internetových obchodů. Do akce se zapojily jak větší a známější kamenné krámky z Prahy, Brna, Hradce Králové či Českých Budějovic, tak i menší obchůdky z okrajovějších částí republiky jako je Hodonín, Třinec či Horšovský Týn. Seznam všech vybraných prodejen naleznete na www.probio.cz.

Do akční nabídky byly zařazeny i tři kontrolované bezlepkové potraviny, které společnost PRO-BIO sama testuje na přítomnost, respektive nepřítomnost gliadinu (lepku). Kromě vlastních výrobků v akci nabízí i distribuované výrobky českých a zahraničních značek. Zákazníci si budou moci za skvělé ceny zakoupit nejen potraviny, ale i dva výrobky ekologické drogerie Sodasan. Sodasan je 100% biologicky odbouratelná drogerie nesoucí loga Ecocert, která jí zaručují mezinárodní ekologický standard.

Obchodní společnost PRO-BIO, s.r.o. je prvním českým zpracovatelem a distributorem biopotravin. Byla založena v roce 1992 Ing. Martinem Hutařem, který je jedním z prvních ekologicky hospodařících zemědělců v České republice. PRO-BIO, s.r.o. se zabývá zpracováním tradičních plodin, jako je například pohanka a špalda. Ve vlastním biomlýně vyrábí celozrnné i bílé mouky, krupice a jiné produkty. Známé jsou její slané a sladké směsi, které vyrábí pod značkami BIOHARMONIE a BIOLINIE (směsi BIOLINIE jahelník, pohankový dezert a bulgur s čočkou získaly čestné uznání v soutěži „Česká biopotravina roku 2006“).

Zdroj: Tisková zpráva PRO-BIO, obchodní společnost s r.o.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info