Country Life spustil bio e-shop a novou webovou prezentaci

Bio e-shop Country Life, který najdete na adrese www.countrylife.cz/bio-e-shop,doplňuje široké spektrum služeb firmy.

Country Life, přední tuzemský obchodník s biopotravinami, spustil novou firemní webovou prezentaci a internetový obchod zaměřený na biopotraviny, zdravou výživu, přírodní kosmetiku a ekologické čisticí prostředky. Předností internetového obchodu je především množství podrobností o produktech, receptů a dalších informací z oblasti zdravé výživy a zdravého životního stylu.

Bio e-shop Country Life, který najdete na adrese www.countrylife.cz/bio-e-shop, doplňuje široké spektrum služeb firmy. Sortiment internetového obchodu zahrnuje trvanlivé biopotraviny tuzemského i zahraničního původu, doplněné o produkty zdravé výživy. Velkou část sortimentu tvoří také ekologické čisticí prostředky a přírodní kosmetika. E-shop chce nabídnout především kvalitní nákupní servis - konzultace při výběru produktů a zejména informace o zdravotních vlastnostech a použití nabízených produktů, včetně tipů na jejich využití v kuchyni. To je možné díky propojení e-shopu s portálem o zdravém životním stylu Magazín zdraví (www.magazinzdravi.cz).

Nový bio e-shop není jedinou novinkou firmy. Zároveň s ním spustil Country Life i novou firemní webovou prezentaci (www.countrylife.cz). Mezi služby, které firemní stránky nabídnou, patří mimo jiné Biozpravodaj o zajímavostech a firemních novinkách, ale i novinkách v oblasti biopotravin a zdravé stravy. Webová prezentace zároveň představuje nové logo firmy, které se nyní mění poprvé za dobu její téměř dvacetileté existence.

V novém obleku se návštěvníkům prezentuje i zmíněný portál Magazín zdraví o zdravé výživě a harmonickému životnímu stylu. Magazín zdraví obsahuje více než 3 500 článků, včetně více než 800 zdravých receptů či téměř 700 článků věnovaných prevenci a léčení nemocí stravou a přírodními léčebnými prostředky. Stránky také zahrnují archív časopisu Prameny zdraví, který se již patnáct let snaží čtenářům pomoci zorientovat v záplavě informací ze světa zdravého životního stylu.

„Již v dobách našeho založení, před 19 lety, bylo naším cílem věnovat se biopotravinám a zdravému životnímu stylu komplexně. V průběhu času se tak mezi naše aktivity zařadila ekofarma, biopekárna, velkoobchod, prodejny biopotravin a restaurace, kurzy zdravého životního stylu či rekondiční pobyty“, říká ředitel Country Life, Otakar Jiránek. „E-shop tedy vnímáme jako další stupínek v naší snaze poskytovat zákazníkům co nejkomplexnější služby. Stejně tak jako nové firemní stránky a portál Magazín zdraví – zde nám šlo především o to, aby byly uživatelsky přívětivé, přehlednější a informačně bohatší.“

„A tento rozvoj chceme doprovodit i novým kabátem – jeho první vlaštovkou je nové logo Country Life, které můžete vidět právě na nových stránkách. “ dokončuje a zároveň avizuje Otakar Jiránek.

Zdroj: Tisková zpráva Country Life

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info