Nabídka zájezdu na výstavu Sommet de l'Élevage

Na základě velkého úspěchu loňského zájezdu na výstavu Sommet de l'Élevage do Francie, jsme se rozhodli tuto nabídku v letošním roce zopakovat. Zájezd však chceme realizovat co nejekonomičtěji, a proto se program zájezdu na rozdíl od loňského roku omezí pouze na návštěvu výstavy s tím, že v případě zájmu by bylo možné program rozšířit o jeden den s turistickým pobytem v Paříži. Upozorňujeme však, že zájezd se bude konat pouze v případě dostatečného počtu účastníků, kteří se včas, tj. nejpozději do 15. srpna 2010 závazně přihlásí (viz příloha). Bližší podrobnosti najdete v odkazu níže.

Cena studijní cesty (4.450 Kč) je v této chvíli pouze orientační a bude upřesněna podle aktuálního počtu osob ve skupině, rozsahu služeb a definitivní ceně ubytovací kapacity. S ohledem na to, že ubytovací kapacity jsou v době konání výstavy ve městě Clermont Ferrand i v okolí většinou plně obsazeny, žádáme o brzké závazné vyjádření nejpozději do 15.8.2010 zasláním vyplněných objednávek/cestovních smluv (viz příloha).

******************************************************************************

PROGRAM STUDIJNÍ CESTY ORGANIZOVANÉ VE SPOLUPRÁCI S ČESKÝM SVAZEM CHOVATELŮ MASNÉHO SKOTU

Číslo studijní cesty: F/1028

Termín: 6. – 9. října 2010

Orientační cena: 4.450,- Kč/os. (cena je kalkulována na 40 platících osob, v případě menšího počtu osob bude

cena upřesněna podle aktuálního počtu osob ve skupině a rozsahu služeb)

Rámcový program (změna programu vyhrazena):

1. den - středa 6. 10. 2010

• ve večerních hodinách sraz účastníků skupiny v Brně (I. nástupní stanice)

• II. nástupní stanice - Praha

• III. nástupní stanice - Plzeň

2. den - čtvrtek 7. 10. 2010

• noční tranzit přes Německo (cestou krátké hygienické a občerstvovací zastávky) do Francie

• v ranních hodinách příjezd do Francie, okolí Clermont-Ferrand

• odborný zemědělský program – celodenní návštěva největší francouzské výstavy masného skotu Sommet de l'Élevage v Clermont Ferrand/Cournon (výstava se koná ve dnech 6.,7.,8.10.2010 a je určena zejména chovatelům francouzských plemen – charolais, limousine, blonde d'Aquitaine, gasconne a salers)

• ve večerních hodinách odjezd na ubytování v hotelu (v okolí Clermont Ferrand), nocleh v hotelu

3. den - pátek 8. 10. 2010

• snídaně

• po snídani odjezd na výstavu Sommet de l´Elevage v Clermont Ferrand/Cournon (pokračování v prohlídce)

• cca ve 14,00 hod. odjezd do ČR

• odpolední a noční tranzit před Německo do ČR (cestou krátké hygienické a občerstvovací zastávky)

4. den - sobota 9. 10. 2009

• v časných ranních hodinách příjezd do ČR

• výstupní stanice shodné s nástupními (Plzeň – Praha – Brno)

Program je možno rozšířit o jeden den s pobytem v Paříži. Celodenní prohlídka Paříže v doprovodu místního, česky mluvícího průvodce. Ubytování v hotelu 2** v centru Paříže se snídaní. Návrat do ČR 10.10.2010 v neděli.

V ceně služeb je zahrnuto:

1x ubytování v hotelu 2* nebo v pensionu (vybavení odpovídající kategorii), 1x snídaně v ubytovacím zařízení, doprava autobusem zahraniční výroby (klimatizace, polohovatelná sedadla, WC, možnost nákupu teplých i chlazených nápojů v Kč, video aj.), vstupenka na výstavu Sommet de l´Elevage, komplexní pojištění účastníků skupiny na cestu do zahraničí u Pojišťovny UNIQA, zákonné pojištění cestovní kanceláře pro případ úpadku u Generali Pojištovna, a.s.

V ceně hlavních a vedlejších služeb nejsou zahrnuty:

položky osobní spotřeby (např. telefonické rozhovory, mini-bar, placená televize, odnos zavazadel), obědy nebo večeře, individuální program a placené vstupy, příplatek za předem objednaný jednolůžkový pokoj, průvodce/tlumočník CK AGRO TOUR Praha, s.r.o.

Stornopodmínky:

v souladu s přiloženými "Všeobecnými smluvními podmínkami" cestovní kanceláře AGRO TOUR Praha, s.r.o. Vyhrazujeme si právo na změnu ceny v případě podstatných změn našich vstupních nákladů (i s přihlédnutím k počtu osob ve skupině) nebo kurzu Kč k zahraničním měnám. Ceny by byly upraveny po vzájemné dohodě.

Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře ZDE.

******************************************************************************

V případě jakýkoliv dotazů kontaktujte, prosím, cestovní kancelář Agrotour Praha – paní Eugenie Chlustinová (tel: 235518118, mobil: 604985756, email: agrotour@iol.cz) nebo sekretariát svazu na adrese info@cschms.cz.

V případě jakýkoliv dotazů kontaktujte, prosím, cestovní kancelář Agrotour Praha – paní Eugenie Chlustinová (tel: 235518118, mobil: 604985756, email: agrotour@iol.cz) nebo sekretariát svazu na adrese info@cschms.cz.

 

Objednávka.doc, 35 kB

 

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info