Bezinkový likér z přísně kontrolovaného ekologického prostředí

Svým míchaným nápojem z květu černého bezu a šesti dalších, čistě ekologicky vyráběných přísad, si dva šlesvicko-holštýnští tvůrci Hannes Klaubert a Ingo Paetow podmanili trh s novými trendovými nápoji, na něž jsou kladeny vysoké požadavky. Jejich vůdčí ideou bylo přivézt do Německa tradiční míchané nápoje na bázi vodky, které se pijí ve Švédsku u příležitosti slavnosti letního slunovratu Midsommar. A aby tím také posunuli o kousek dále na jih jedinečné vnímání života tohoto období s nekonečně dlouhými dny. O dokonalý požitek z konzumace, v Německu nového druhu nápoje, se stará dokonalá biokvalita.

Likér z ovocných bylin HolySeven je směsí esence z květů černého bezu (HolySirup), různých bylin a koření, růžové vody a vodky, pocházející z oblasti původu, kde je vše čistě ekologicky pěstováno a zpracováváno.

Receptura přitom vychází z tradiční čínské medicíny (TCM). Přírodní složky výtažku z květů bezu černého a tajemná směs sedmi přísad propůjčují nápoji HolySeven zaokrouhlenou a jemnou chuť.

Web-portál Agronavigátor podléhá licenci Creative Commons (Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla). Články lze šířit pouze s uvedením původní citace a s uvedením zdroje ÚZEI, Agronavigator.cz.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info