Naše BIO výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí

Bio potraviny jsou produkty ekologického zemědělství a všechny jsou od roku 1994 označeny logem ,,biozebry“ v barvě zelených pruhů a ve tvaru půl-kruhu s nápisem ,,produkt ekologického zemědělství“. Historie BIO výrobků Mlékárny Valašské Meziříčí sahá do roku 2006, kdy se firmě podařilo uzavřít spolupráci s dlouholetým partnerem firmou AGROFYTO Lidečko o dovozu a zpracování BIO mléka. Mlékárna Valašské Meziříčí se řadí mezi prvotní výrobce mléčných biopo-travin. Prvním vyvinutým výrobkem Mlékárny Valašské Meziříčí v kvalitě BIO se stal BIO kysaný nápoj přírodní, který byl krátce po zavedení na trh doplněn o BIO kysaný nápoj s příchutí jahoda. Úspěšné zavedení těchto výrobků na trh inspirovalo Mlékárnu Valašské Meziříčí k vývoji dalších výrobků v BIO kvalitě, a proto v roce 2008 přišla na trh s BIO jogurty ve třech příchutích - bílý, jahoda, borůvka.

Při výrobě BIO výrobků jsou dodržovány přísné zásady a pravidla jejich výroby. BIO výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí jsou zpracovávány ve své původní tučnosti, což podtrhuje jejich přírodní charakter a zvýrazňuje chuťové kvality. BIO výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí získaly již mnohá ocenění. Za všechny jmenujme ty nejvýznamnější. Odborná porota zvolila BIO kysaný nápoj přírodní ,,Nejlepší BIO potravinou roku 2006“ a laická veřejnost jej následující rok zvolila ,,Nejoblíbenější českou BIO potravinou roku 2007“. Velkým úspěchem tohoto nápoje je také ocenění ,,Perla Zlínska 2006“ a ,,Mlékárenský výrobek roku 2007“. Druhá varianta BIO kysaný nápoj jahoda se může pyšnit 1. místem v soutěži ,,Česká biopotravina roku 2007“, oceněním ,,Perla Zlínska 2007“,či druhým místem v soutěži ,,Mlékárenský výrobek roku 2007. Také v roce 2008 získaly BIO výrobky již několik cen.

Významným oceněním je zisk prvního a třetího místa v soutěži ,Mlékárenský výrobek roku 2008“ v kategorii mléčných výrobků, které si odnesly BIO jogurt borůvka a BIO jogurt bílý. Dalším oceněním BIO výrobků je ,,Perla Zlínska 2008“, které získal BIO jogurt bílý a ocenění ,,Cena hejtmana Zlínského kraje 2008“, jež si odnesla kolekce BIO jogurtů. BIO výrobky jsou vyráběny v souladu s přírodou, a proto jsou na trh uváděny s mottem ,,Cesta ke zdraví…“.

BIO výrobky:

obsahují probiotickou kulturu,

příznivě působí na lidský organismus,

chrání zažívací trakt,

mají regulační vliv na střevní mikroflóru a přispívají k její přirozené rovnováze,

harmonizují zažívání po léčbě antibiotiky,

přispívají ke snižování hladiny cholesterolu.

Pod privátní značkou výrobků Naše BIO Mlékárna Valašské Meziříčí začala vyrábět tyto jogurty:

Naše BIO - Jogurt jahodový

Naše BIO - Jogurt malinový

Naše BIO - Jogurt borůvkový

Naše BIO - Jogurt s lesním ovocem

Naše BIO - Jogurt banánový - celozrnný

Naše BIO - Jogurt višeň a vanilka

Naše BIO - Jogurt bílý

Více o BIO výrobcích Mlékárny

Valašské Meziříčí na www.mlekarna-valmez.cz

Tisk

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info