Country Life rozšiřuje nabídku bezlepkových výrobků

Společnost Country Life, výrobce a distributor biopotravin, rozšiřuje nabídku výrobků bez obsahu lepku.

Řadu směsí Nominal Country Life doplnil o další směsi na pečení chleba či na přípravu těsta včetně bramborového. V sortimentu e-shopu nabízí nyní řadu dalších výrobků pro celiaky a pro ty, kteří se z různých důvodů vyhýbají příjmu lepku ve stravě: mouky, těstoviny, směsi na pečení chleba a knedlíků, kaše, pomazánky a další. Certifikované bezlepkové potraviny i přirozeně bezlepkové potraviny mohou zákazníci e-shopu snadno v sortimentu filtrovat.

V maloobchodních prodejnách Country Life najdou lidé trpící nesnášenlivostí lepku širokou nabídku bezlepkových výrobků, například široký sortiment chlebů a pečiva, listového těsta, sušenek a sladkého pečiva značky Bezgluten, piškoty a kávu z topinambur od firmy Kávoviny nebo například slané i sladké lněnky a čokolády od českého výrobce Lifefood ().

Ve vlastní restauraci v Dejvicích Country Life připravuje denně nejméně jedno bezlepkové jídlo, bezlepkovou přílohu a jeden bezlepkový salát. Bezlepkové jídlo je vždy příslušným způsobem označené.

Pro ty, kteří hledají recepty, jak pro celiaky připravit chutná jídla, potěší Country Life v e-shopu novým vydáním prvního dílu Praktické bezlepkové kuchařky od Alexandry Koukolové. Tato kniha pomůže v překonávání začátečnických úskalí při přípravě bezlepkové diety, při získávání vhodných surovin a pro vlastní tvůrčí přístupy k vaření a pečení bez lepku.

Tisk

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info