Veletrh BioFach 2011 se blíží

Za necelý měsíc, od 16. do 19. února 2011 bude norimberské výstaviště opět dějištěm celosvětově největšího setkání biobranže.

Na mezinárodním veletrhu biovýrobků BioFach a souběžně konaném veletrhu přírodní kosmetiky a wellness Vivaness se setká 2.500 vystavovatelů se svými ca 45.000 očekávanými návštěvníky. Během čtyř veletržních dnů se může odborná veřejnost seznámit s ucelenou nabídkou ekologického zemědělství od biopotravin a biosurovin, přes bionápoje, až po přírodní zboží a přírodní kosmetiku. Mezi vystavovateli nechybí ani Česká republika. Společná expozice českých firem a Ministerstva zemědělství ČR bude umístěna v hale 5, stánek 5-316.

Stěžejní otázkou letošního oborového setkání je, jak lze s uplatněním biologických a ekologických metod hospodaření a produkce a odpovídajícího stylu života a výživy nás všech, uživit populaci na celé Zemi. Tomuto tématu bude věnována značná část přednášek a seminářů, pořádaných v rámci odborného kongresu.

Kromě toho čeká na návštěvníky řada dalších lákadel, jako například hala 8 s přírodními textiliemi, hala 4A s lahodným biovínem a vinotékou, hala 5 se sekcí „Organic+Fair“ nebo prodloužený večer vystavovatelů, který se koná ve čtvrtek 17.2.2011, kdy zůstanou výstavní haly otevřeny až do 21.00 hod.

Na paralelně probíhajícím veletrhu přírodní kosmetiky Vivaness, se představí řada stávajících i nových zelených značek. Jejich spektrum sahá od levnějších obchodních značek až po luxusní produkty. Ucelený přehled přírodní kosmetiky bude ke zhlédnutí v hale 7A, která je již pátým rokem zasvěcena veletrhu Vivaness.

Pro všechny zájemce, kteří se chtějí informovat o nejnovějších trendech v biobranži a o novinkách v přírodní kosmetice jsou veletrhy BioFach a Vivaness téměř povinností. Zájemci si mohou zakoupit zvýhodněné vstupenky v předprodeji, které se vystavují a zasílají elektronicky. Vstupenka zakoupená v předprodeji platí jako jízdenka na MHD v Norimberku a okolí. Za cenu jednodenní vstupenky 760,- Kč, obdrží návštěvník permanentku s platností na 4 dny.

Ve spolupráci s cestovní kanceláří Fractal je organizován jednodenní zájezd, který se uskuteční v pátek 18.2.2011. Více informací o veletrzích, vstupenkách či zájezdu získáte u oficiálního zastoupení norimberské veletržní společnosti a veletrhů BioFach/Vivanessié v ČR: PROveletrhy s.r.o., info@proveletrhy.cz, tel.: 220 511 974.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info