Vysvědčení pro traktorové pneumatiky dopadlo na výbornou

Výrobce zemědělských strojů AGCO ocenil českou společnost Mitas (CGS Tyres) nejvyšším stupněm při hodnocení svých dodavatelů za období leden až prosinec 2010. Pneumatiky značky Continental vyráběné společností Mitas se montují právě na traktory Fendt řady 200 Vario až 900 od společnosti AGCO. Ta u svých dodavatelů pravidelně hodnotí kvalitu dodávek, logistickou podporu, zákaznické služby a úroveň ochrany životního prostředí. Například nejvyšší ocenění v oblasti kvality, stupeň „A“, znamená, že 99,9 a více procent dodávek je bez vady. Společnost Mitas je soustavně hodnocena nejvyššími známkami od roku 2004, kdy odkoupila výrobu zemědělských pneumatik od společnosti Continental.

„Zemědělské a průmyslové pneumatiky jsou jádrem našeho podnikání,“ uvedl Andrew Mabin, ředitel prodeje a marketingu společnosti Mitas. „Výrobci zemědělských strojů mají velmi přísné požadavky.“ Společnost Mitas zvýšila v roce 2010 dodávky společnosti AGCO o 32 procent ve srovnání s rokem 2009.

„V roce 2010 se naše prodeje dostaly na úroveň roku 2008 před finanční krizí,“ dodal Mabin.

Skupina CGS Tyres je jedním z předních evropských výrobců zemědělských pneumatik, které jsou vyráběny a prodávány po celém světě pod třemi obchodními značkami. Vlastními obchodními značkami společnosti jsou Mitas a Cultor; pneumatiky Continental pro zemědělský segment jsou licencované. CGS TYRES dále vyrábí a distribuuje průmyslové pneumatiky a pneumatiky pro motocykly pod značkou Mitas. CGS Tyres je divize pneumatik holdingové společnosti ČGS a. s. CGS Tyres vlastní tři výrobní závody v České republice a jeden v Srbsku a má vlastní globální prodejní a distribuční síť.

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info