Bio-info.cz nyní přináší více než 5 000 bioproduktů nabízených na českém trhu a 100 farmářských trhů

Internetový informační portál Bio-info, www.bio-info.cz , nabízí svým čtenářům detailní profily více než 5 000 biopotravin, biokosmetiky a ekologické drogerie, které jsou dostupné na českém trhu. V Seznamech Bio-info najdou čtenáři také přehled stovky aktuálně pořádaných farmářských trhů.

V rubrice Seznamy najdou čtenáři informačního portálu Bio-info celkem 5 024 biopotravin, výrobků kontrolované přírodní kosmetiky a biokosmetiky a ekologické drogerie. Celkem se jedná o 350 značek od několika stovek dodavatelů.

Seznam bioproduktů je pro přehlednost dělen do 4 základních kategorií: biopotraviny, biopotraviny v maloobchodních řetězcích, biokosmetika a ekodrogerie. Kategorie biopotraviny je dále dělena do 34 produktových kategorií. Nejvíce položek obsahuje kategorie Čaje (438 výrobků), Kojenecká a dětská výživa (339 výrobků), Koření (304 výrobků), Pečivo trvanlivé a pekárenské výrobky (303), Mléko a výrobky z mléka (257), Čerstvé ovoce a zelenina (184) a Maso a výrobky z masa (164).

„Vyhledávat v seznamech je možné tradičně fulltextovým vyhledávačem. Snadno lze bioprodukt vyhledat i podle názvu produktu, kategorie, značky a dodavatele. Detail všech výrobků obsahuje zařazení do příslušné kategorie, značku, dodavatele a velikost balení. U většiny nechybí ani pro zákazníka tolik důležité doplňkové informace jako je obrázek, cena, detailní popis, složení, energetická hodnota, návod k použití a doporučení pro skladování,“ říká Ondřej Čítek, autor aplikace.

„Spotřebitelům tak nyní Bio-info nabízí místo, kde najdou přehled téměř všech bioproduktů na českém trhu. Přestože jsme nyní na úctyhodném počtu přes 5 tisíc položek, databázi neustále doplňujeme a aktualizujeme,“ říká Zuzana Čítková z portálu Bio-info.cz.

„V loňském roce jsme přinesli i seznamy farmářských trhů včetně velmi praktického vyhledávání na mapě. Farmářské trhy zažívají v letošním roce opravdový boom. Celkem jsme jich vyhledali 100 a neustále přibývají nové. Mezi firmami lze v Seznamech Bio-info nalézt také přehled stovek výrobců a dovozců biopotravin, biokosmetiky, přes 50 internetových obchodů s bioprodukty a přehled bedýnkových družstev,“ dodává Tom Václavík, vydavatel Bio-info.

Kromě toho nabízí Bio-info kompletní přehled všech biopotravin aktuálně nabízených všemi maloobchodními řetězci působícími v České republice. K dnešními dni se jedná o 2 383 položek biopotravin. Spotřebitelé tak mohou získat detailní přehled o nabídce svého oblíbeného maloobchodníka, mohou srovnávat nabídku napříč trhem a mohou také zjistit, který maloobchodník nabízí daný výrobek nejlevněji.

Seznamy Bio-info prakticky doplňuje aplikaci BIO Akční ceny, která shromažďuje na jednom místě aktuálně probíhající slevy a zvýhodněné nabídky na biopotraviny, ekologickou drogerii, biokosmetiku a ekotextil ve všech maloobchodních řetězcích a desítkách internetových obchodů.

Bio-info.cz je internetový portál, který poskytuje nezávislé fórum pro výměnu praktických informací, myšlenek a zkušeností a pomáhá tak udržovat trvalý růst produkce, výroby a prodeje biopotravin, biokosmetiky a biotextilu a dalších etických výrobků v České republice. Bio-info.cz informačně propojuje nabídku podnikatelů všech velikostí s požadavky a přáními zákazníků a vyzdvihuje a oslavuje dosažené úspěchy. Jak dodává Tom Václavík: „Píšeme pro lidi, kteří žijí nebo chtějí naplňovat životní styl zdraví a trvalé udržitelnosti, tedy „BIO“ život. Díky jedinečné nabídce informací a služeb Bio-info pravidelně čtou také manažeři společností, podnikajících v oboru bioproduktů.“

Tisk

Další články v kategorii

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info