Kde najít zdravou výživu a bioprodukty na internetu?

Trendem moderní doby není jen žít zdravě a odpovědně ke svému zdraví i životnímu prostředí, ale také nakupovat na internetu.

Inzerce

Mnohé internetové obchody se zdravou výživou však nabízejí jen omezený výběr nebo nedostatečný servis, u jiných sice může vypadat zajímavě na první pohled nižší cena, kterou však nevyváží pozdní zaslání zboží nebo problémy při vyřizování objednávky. Jako u všech ostatních druhů e-shopů se i zde vyplatí věřit kvalitním a prověřeným e-shopům.

Vůbec prvním internetovým obchodem s biopotravinami a zdravou výživou v pravém slova smyslu byl e-shop BIOOBCHOD.CZ, který na doméně www.bioobchod.cz funguje už celých 10 let. Díky vývoji a stabilnímu zázemí inspiroval mnohé další, ale stále zůstává vedoucím e-shopem na poli bioproduktů, svůj vzhled a nabídku inovoval a značně rozšířil. V jeho sortimentu naleznete kromě potravin zdravé výživy a biopotravin z ekologické produkce také čaje a byliny, ekologické čistící a úklidové prostředky a přírodní biokosmetiku.

Biokosmetika je samostatná kategorie, která zaujme především ženy a dívky, které si mohou vybrat od levných akčních výrobků až po ty nejluxusnější, mezi které patří švýcarská aromaterapeutická biokosmetika Farfalla nebo Biokosma. V akci však můžete zakoupit sprchové gely SpeickBionatur nebo sprchové gely z indických mýdlových ořechů již za 99 Kč. Ty nejnáročnější zákaznice pak uspokojí luxusní řady pleťové kosmetiky Farfalla s regeneračními účinky, tyto výrobky jsou vhodné zvláště pro pleť po čtyřicítce.

V domácnosti se osvědčí ekologické čistící a úklidové prostředky, mezi kterými exceluje ekodrogerie SONETT, zahrnující pestrý výběr produktů na mytí nádobí, praní, úklid i hygienu. Ekologická drogerie SONETT je vhodná i do domácích kořenových čističek odpadních vod a od mnoha ostatních produktů, které o sobě tvrdí, že jsou ekologické, se liší tím, že je opravdu 100% biologicky rozložitelná v přírodě a to bez jakýchkoliv reziduí a ve velmi krátkém čase několika dní. Neobsahuje žádné ropné látky ani fosfáty, které zapříčiňují růst sinic ve vodních tocích a rybnících a stejně tak je šetrná i k ekosystému kořenových čističek. Ekodrogerii a zvláště její řadu bez jakékoliv, byť přírodní, parfemace však ocení i osoby s citlivou pokožkou, atopici a ekzematici. Jsme však přesvědčeni, že ekologická drogerie by měla být běžnou součástí moderní domácnosti a těm výrobkům, které to o sobě jen tvrdí nebo obsahují ropné a chemické součásti, bychom se měli s ohledem na životní prostředí a lidské zdraví vyhnout.

BIOOBCHOD.CZ je již téměř 10 let specialistou na veškeré myslitelné přírodní a bio produkty. Kromě ekologické drogerie a biokosmetiky si na své přijdou všichni, kdo chtějí zdravě vařit a jíst, ale také všichni, kdo mají mlsné jazýčky - v nabídce na www.bioobchod.cz naleznete pestrý výběr výborných bio čokolád, sladkostí bez konzervantů či bez cukru nebo delikates z férového obchodu fairtrade. Gurmáni hledající kvalitní olivové oleje, chuťově zajímavá pesta či hořčice, ale i bezlepkáři, vegetariáni či vegani, ti všichni si z nabídky e-shopu BIOOBCHOD.CZ vyberou.

Kromě internetového obchodu na adrese www.bioobchod.cz naleznete kamenné prodejny BIOOBCHOD.CZ v Praze 2, Praze 4, Hradci Králové, Dvoře Králové, Jaroměři a Trutnově. Pobočku v Brně by tato síť ráda otevřela v následujícím roce, v současné době hledá vhodné prostory a zároveň připravuje pobočku v Bratislavě.

Akce pro čtenáře Bio-info

Pro čtenáře webu BIO-INFO jsme připravili ve spolupráci s BIOOBCHOD.CZ zajímavou akci:

Všichni čtenáři, kteří si objednají z e-shopu www.bioobchod.cz jakékoliv zboží do 31. 10. 2011 a uvedou do poznámek k objednávce heslo BIO-INFO, dostanou k objednávce testovací balení ekologického pracího prášku SONETT spolu se vzorkem bio čaje YOGITEA pro zpříjemnění a pohodu podzimních dnů či večerů.

Tipy na zajímavé výrobky na www.bioobchod.cz:

Rýžová čokoláda s celými mandlemi BIO Naturata

Image1.jpg

Výjimečná čokoláda s rýžovým sirupem, který chutí plně nahradí mléko. Čokoláda je bez kravského mléka, přesto s "mléčnou" chutí a uspokojí tak i osoby s intolerancí laktózy a vegany. Je však vhodná pro každého, kdo rád mlsá, výborné celé mandle v kombinaci s rýžovou čokoládou jsou božskou kombinací! 69,90 Kč

Olivový olej extra virgin Epikouros BIO Demeter

Z rodinných řeckých hospodářství pocházejí olivy, které se na Peloponésu lisují ve výborný olej Epikouros. Suroviny jsou z ekologické biodynamické produkce, olivy jsou ručně přebírány a tradičním způsobem zastudena lisovány ve výborný olej s jemným ovocným nádechem. Více než 3000 slunečních hodin ročně a pečlivá ruční práce jsou ukryty v oleji, který ocení nejen gurmáni. 199 Kč.

Image2.jpg

Tisk

Agris Online

Agris Online

Agris on-line
Papers in Economics and Informatics


Kalendář


Podporujeme utipa.info