Přibývá restaurací a hospod s certifikátem kvality
11.03.2025 | Pivovar Bernard
Rodinný pivovar Bernard dlouhodobě podporuje zvyšování úrovně čepování piva. Má vypracovaný systém podpory a zkušené specialisty, kteří provozovnám pomáhají poradensky, materiálně i marketingově. Ty nejlepší pak oceňuje certifikátem kvality. Pivovarem udělované nejvyšší hodnocení získává čím dál více podniků.
„Jsme přesvědčeni, že má smysl dělat věci pořádně, poctivě. Platí to samozřejmě i pro pivo a všechno, co k němu patří, protože ze skvělého piva mají radost a prospěch všichni. V první řadě zákazník, který si pochutná a má hezký zážitek. Stejně tak hostinský, kterému se rád vrátí spokojený host. A samozřejmě pivovar, pro který je výroba piva smyslem existence,“ vysvětluje spolumajitel pivovaru Stanislav Bernard. „Certifikát kvality je ale především sdělením pro zákazníky, kde dostanou dobré pivo“.
Vrátí se na dobré pivo
Pivovar sleduje nejen samotné čepovaní, ale také skladování piva, péči o výčepní zařízení i celkovou hygienu provozovny, znalosti personálu atd. „Certifikace není konečná meta. Jedná se o trvalý závazek kvality vůči pivovaru, především ale vůči zákazníkům, aby se rádi vraceli,“ upozorňuje Stanislav Bernard. Předáním certifikátu spolupráce nekončí, pivovar kromě piva provozovnám nadále poskytuje poradenství a školení, materiální, technickou a marketingovou podporu.
Ocenění z rukou zakladatelů pivovaru
Certifikáty si postupně přebírají zástupci oceněných podniků přímo v Rodinném pivovaru Bernard, v jeho návštěvnickém centru. Provozovatelé si kromě diplomů do interiéru mohou umístit na fasády svých provozoven velkou bronzovou desku.
Další články v kategorii Podnikání
- Svatomartinské víno za cenu piva. Müllerka je skvělá s husí tlačenkou (07.11.2025)
- Lesy ČR odvedly do státního rozpočtu dalších 1,09 mld. Kč, celkem 5,51 mld. Kč (07.11.2025)
- Úroda švestek v sadech vizovické likérky Rudolf Jelínek byla kvůli počasí nízká (06.11.2025)
- Polabským mlékárnám loni vzrostly tržby na 2,385 mld.Kč,zisk byl meziročně nižší (05.11.2025)
- Nové směry v pekařských surovinách: čisté etikety, lokální dodavatelé, transparentnost (03.11.2025)
- Jedno z největších vinařství v Česku, Znovín Znojmo, koupil nový holding (31.10.2025)
- Luxus v hotelu vyměnil za vlastní restauraci a pivovar. Staví na poctivém jídle (30.10.2025)
- Tržby Danone vzrostly více, než se čekalo, podpořila je poptávka v Číně (29.10.2025)
- Plzeň i Radegast nad zlato? Prazdroj od podzimu chystá další zdražení piva (29.10.2025)
- Obalko 2025 spojilo obalové profesionály a ukázalo nové směry inovací (29.10.2025)

Tweet



