Hovězí kuchařka z dílny ČSCHMS
27.03.2008 | cschms.cz
Konečně je to tady! Náš sen se stal skutečností. Hovězí kuchařka z dílny ČSCHMS po dlouhé a strastiplné cestě přichází na svět. V úterý 1. dubna 2008 bude po celé České republice na všech novinových stáncích k dostání speciál "To nejlepší z hovězího", který bude vydán v rámci edice Knihovnička receptů v nákladu 60.000 výtisků.
Na celkem šestatřiceti stranách najdete nejenom přes 70 zajímavých receptů, ale také poutavé informace o masných plemenech skotu, a zejména praktické rady o tom, jak nakupovat kvalitní hovězí maso. Tato ucelená publikace nesmí chybět v knihovně žádné pravé hospodyňky. Neváhejte a využijte jedinečné možnosti získat tuto výjimečnou a komplexní publikaci!
Další články v kategorii Potravinářství
- Ceny potravin v roce 2026: Levné máslo a brambory, zdraží káva či kakao (26.12.2025)
- Pivovar Strakonice prodal meziročně více piva, letos investoval i do automatizace chlazení (25.12.2025)
- ČSÚ: Živý kapr letos stojí 126,23 koruny za kilogram, mírně víc než loni (24.12.2025)
- Vláda souhlasí se záměrem obnovit daňové zvýhodnění vína, zákon připraví vlastní (23.12.2025)
- Čína zavádí vysoká cla na mléčné výrobky z EU, podle Bruselu neoprávněně (23.12.2025)
- Mýty italské kuchyně. Historik bourá legendy o ikonických pokrmech, čelí výhrůžkám (23.12.2025)
- Pavel Vacek: Kapr je jednička, sváteční polévky střídáme (23.12.2025)
- Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti masné konzervy z dovozu falšované sníženým obsahem masa a s nedeklarovaným alergenem (23.12.2025)
- Zvěřina ze střediska na Mostecku táhne, zájem je o divočáka na guláš (22.12.2025)
- Peněženku moc nešetří, čas ale ano. Češi cukroví čím dál víc kupují (22.12.2025)

Tweet



