Jednání představenstva Potravinářské komory ČR
21.09.2006 | Potravinářská komora
21. září se v Praze na Vinohradech, v hotelu Courtyard Prague Flora, uskutečnilo zasedání představenstva Potravinářské komory ČR. Jednání se osobně zúčastnila ministryně zemědělství Milena Vicenová, která členy představenstva informovala o aktuální problematice zpracovatelského průmyslu. Zastupující ředitel Státního zemědělského intervenčního fondu Vladimír Eck společně s ředitelkou odboru marketingu Jitkou Rambouskovou vystoupili s prezentací v záležitosti propagace kvalitních českých potravin KLASA a záměrů fondu pro období roku 2007. Téma přípravy nového operačního programu a postavení potravinářských výrobců v novém programovacím období podrobněji vysvětlil ředitel orgánu EAFRD Pavel Sekáč.
Představenstvo navíc schválilo změny v rozpočtu komory pro rok 2006, vzalo na vědomí zprávu výkonné rady a odsouhlasilo datum a místo konání společenského večera Potravinářské komory ČR, který se letos uskuteční ve čtvrtek 30. listopadu v reprezentačních prostorách Plzeňského Prazdroje.
Další články v kategorii Potravinářství
- Ve Vodňanech vyrostl pavilon pro aquaponii a chov ryb v uzavřeném cyklu (15.12.2025)
- Jak poznat zkažené vejce? Nenechte se zmást červenou skvrnou (14.12.2025)
- ČOI ve třetím čtvrtletí odhalila 292 případů prodeje alkoholu nezletilým (12.12.2025)
- Testovali jsme v laboratoři croissanty z Česka a Německa. Výsledky Čechy překvapí (12.12.2025)
- Albert i před letošními Vánoci podporuje zaměstnance v prodejnách příspěvkem a dalšími benefity (12.12.2025)
- Tradice, know-how i suroviny. Filipíny se otevírají českým pivovarníkům (12.12.2025)
- Potravináři: Nový cíl EU ke snížení množství potravinového odpadu je nesmyslný (11.12.2025)
- Česká vejce podraží. Chovatelé se kvůli rušení klecových chovů bojí konkurence (11.12.2025)
- Kapusta má téměř tolik železa jako maso. Využijte její potenciál (11.12.2025)
- SVS nařídila stáhnout z trhu chlazená kuřata z Francie s obsahem salmonel (11.12.2025)

Tweet



