Nabídka k účasti v obchodní misi komisaře EK pro zemědělství a rozvoj venkova pana Phila Hogana ve dnech 2.-9. 11. 2016 do Vietnamu, Singapuru a Indonésie
18.07.2016 | MZe ČR
Evropská komise nabízí firmám z oblasti zemědělství a potravinářství a zástupcům producentských organizací účast v doprovodné podnikatelské misi do Vietnamu, Singapuru a Indonésie, která se uskuteční ve dnech 2.-9. 11. 2016.
Program bude obsahovat B2B aktivity v Hanoji, Ho Chi Minh City, Singapuru a Jakartě: semináře o podmínkách místního trhu, setkání s obchodníky/nákupčími (importéři, distributoři, velkoobchodníci, maloobchodníci, specializované obchody, HORECA, atd.), návštěvy maloobchodů, tiskové konference a interview, „restaurant week“, atd. V Jakartě budou aktivity provázané s veletrhem SIAL Interfood 2016 (40 tis. návštěvníků nejen z regionu JV Asie).
Podnikatelská mise je zaměřena zejména na podporu sektorů masa, mléka, ovoce, zeleniny a nápoje, v případě Indonésie též na problematiku halal.
Konečný výběr 45 organizací účastnících se doprovodné podnikatelské mise bude proveden s ohledem na produktovou a teritoriální vyváženost.
Registrace zájemců o účast je možná do 16. srpna 2016 na adrese:https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/HLMAGRIVietnamSingaporeIndonesia2016
Bližší informace o plánované agendě mise a veletrhu SIAL Interfood 2016 naleznete v přílohách či na adrese: http://ec.europa.eu/chafea/agri/high-level-mission_en.html.
Dotazy je možné směřovat emailem na adresy: chafea-agri-events@ec.europa.eu a agri-promotion-business-delegation@ec.europa.eu
Další články v kategorii Potravinářství
- Ceny potravin v roce 2026: Levné máslo a brambory, zdraží káva či kakao (26.12.2025)
- Pivovar Strakonice prodal meziročně více piva, letos investoval i do automatizace chlazení (25.12.2025)
- ČSÚ: Živý kapr letos stojí 126,23 koruny za kilogram, mírně víc než loni (24.12.2025)
- Vláda souhlasí se záměrem obnovit daňové zvýhodnění vína, zákon připraví vlastní (23.12.2025)
- Čína zavádí vysoká cla na mléčné výrobky z EU, podle Bruselu neoprávněně (23.12.2025)
- Mýty italské kuchyně. Historik bourá legendy o ikonických pokrmech, čelí výhrůžkám (23.12.2025)
- Pavel Vacek: Kapr je jednička, sváteční polévky střídáme (23.12.2025)
- Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti masné konzervy z dovozu falšované sníženým obsahem masa a s nedeklarovaným alergenem (23.12.2025)
- Zvěřina ze střediska na Mostecku táhne, zájem je o divočáka na guláš (22.12.2025)
- Peněženku moc nešetří, čas ale ano. Češi cukroví čím dál víc kupují (22.12.2025)

Tweet



