Nové zkušební centrum společnosti Spiroflow
02.07.2003 | ÚZPI
Výrobce zařízení a systémů pro manipulaci se sypkými materiály, společnost Spiroflow, otevřela nové zkušební centrum pro zákazníky, umožňující odzkoušení a výběr nejvhodnějšího konkrétního zařízení.
Společnost Spiroflow, výrobce zařízení a systémů pro řízenou manipulaci se sypkými surovinami a ingrediencemi, otevřela nové centrum, určené pro zkoušení různých způsobů a metod manipulace se sypkým materiálem. Centrum má pomáhat zákazníkům při výběru nejvhodnějších zařízení pro manipulaci se sypkými materiály, která se v současné době stává značně problematickou, vzhledem k nejrůznějším technologickým zdokonalením, novým zákonným omezením a stále se rozšiřujícímu sortimentu ingrediencí a materiálů, které samy o sobě představují pro zpracovatele speciální problémy. Zákazníci si mohou před finalizací svých požadavků experimentálně ověřit chování nově vyvíjené ingredience nebo zpracovatelský postup na zkušební lince společnosti Spiroflow Clitheroe a na základě výsledků vybrat systém, který bude pro konkrétní situaci nejlépe vyhovovat. Společnost se domnívá, že program extenzivního testování poskytne zákazníkovi cenné informace, které mu napomohou při výběru správného zařízení nebo systému pro konkrétní aplikace. Posledními přírůstky Centra jsou kupř. vakuový dopravník, aeromechanické a flexibilní šnekové dopravníky, pytlovací zařízení, vyprazdňovací systémy aj. Více informací na internetové adreseConfectionery Production, 69, 2003, č. 5, s. 14
Další články v kategorii Potravinářství
- Ceny potravin v roce 2026: Levné máslo a brambory, zdraží káva či kakao (26.12.2025)
- Pivovar Strakonice prodal meziročně více piva, letos investoval i do automatizace chlazení (25.12.2025)
- ČSÚ: Živý kapr letos stojí 126,23 koruny za kilogram, mírně víc než loni (24.12.2025)
- Vláda souhlasí se záměrem obnovit daňové zvýhodnění vína, zákon připraví vlastní (23.12.2025)
- Čína zavádí vysoká cla na mléčné výrobky z EU, podle Bruselu neoprávněně (23.12.2025)
- Mýty italské kuchyně. Historik bourá legendy o ikonických pokrmech, čelí výhrůžkám (23.12.2025)
- Pavel Vacek: Kapr je jednička, sváteční polévky střídáme (23.12.2025)
- Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti masné konzervy z dovozu falšované sníženým obsahem masa a s nedeklarovaným alergenem (23.12.2025)
- Zvěřina ze střediska na Mostecku táhne, zájem je o divočáka na guláš (22.12.2025)
- Peněženku moc nešetří, čas ale ano. Češi cukroví čím dál víc kupují (22.12.2025)

Tweet



