Novinky firmy SCHALLER
28.01.2002 | Maso.cz
GELSTAR je nový, ekonomicky zajímavý příspěvek ke kvalitě masných výrobků, který Vám nabízí firma NORBERT SCHALLER spol. s r.o.
Nejvýznamnější odběratelé masných výrobků mají stále vyšší nároky na kvalitu výrobků při ekonomicky příznivé ceně. Přípravek GELSTAR zlepšuje kvalitu výrobků při balení v ochranné atmosféře, zajišťuje výbornou konzistenci a šťavnatost a přitom neovlivňuje chuť. Používá se hlavně pro drobné masné výrobky, měkké salámy a lze jej použít i při výrobě tepelně opracovaných trvanlivých salámů.
Emulzi, kterou přidáte k Vaší vlastní receptuře ve výši 5 - 20 % se připraví předem v kutru, při malých otáčkách, ze studené vody a přípravku GELSTAR. Technologové firmy NORBERT SCHALLER spol. s r.o. Vám rádi poradí, pro jaké výrobky a v jakém množství tento nový přípravek použít, aby byl konečný produkt co nejkvalitnější a současně ekonomicky výhodný.
Firma NORBERT SCHALLER spol. s r.o. získala výhradní zastoupení firmy A. STEPHAN u. Söhne GmbH & Co. pro Českou a Slovenskou republiku. Firma STEPHAN je známým a dlouholetým výrobcem potravinářských zařízení pro masnou výrobu, mlékárenství, pekárenství, gastronomii atd.
Nový mikrokutr řady STEPHAN MCH-D - vyrábí stabilní emulzi v krátké době a s minimálním zvýšením teploty díla. Nová dvojitá řezací sada - princip bezkontaktní rotor-stator, minimální opotřebení, snížení provozních nákladů, prodloužení životnosti. Nové typy MCH-D jdou ideální pro výrobu velmi jemného díla, dětské výživy atp. Máte-li zájem dozvědět se více o výrobním programu fy STEPHAN a konkrétních zařízení pro Vaše potřeby
kontaktujte, prosím, firmu NORBERT SCHALLER spol. s r.o.


Další články v kategorii Potravinářství
- Pivovar Strakonice prodal meziročně více piva, letos investoval i do automatizace chlazení (25.12.2025)
- ČSÚ: Živý kapr letos stojí 126,23 koruny za kilogram, mírně víc než loni (24.12.2025)
- Vláda souhlasí se záměrem obnovit daňové zvýhodnění vína, zákon připraví vlastní (23.12.2025)
- Čína zavádí vysoká cla na mléčné výrobky z EU, podle Bruselu neoprávněně (23.12.2025)
- Mýty italské kuchyně. Historik bourá legendy o ikonických pokrmech, čelí výhrůžkám (23.12.2025)
- Pavel Vacek: Kapr je jednička, sváteční polévky střídáme (23.12.2025)
- Potravinářská inspekce zjistila v tržní síti masné konzervy z dovozu falšované sníženým obsahem masa a s nedeklarovaným alergenem (23.12.2025)
- Zvěřina ze střediska na Mostecku táhne, zájem je o divočáka na guláš (22.12.2025)
- Peněženku moc nešetří, čas ale ano. Češi cukroví čím dál víc kupují (22.12.2025)
- Předvánoční víkend někteří věnují uzení masa (22.12.2025)

Tweet



